2009. december 2., szerda

Ajándékom Krisztitől!:)


Hatalmas boríték várt délután a postaládánkban!:) Krisztitől kaptam ajándékot némi cserebere vagy PIF keretében.
Még úgy ahogy voltam kabátban, cipőben kinyitottam és nem győztem örömködni!:)))


Kaptam egy gyönyörű, hímzett szettet: ollótartót, ollóőrt és tűpárnát . Természetesen a rózsaszín különböző árnyalataival hímezve és szivecskés motívummal.:) Belül pedig a kisvirágos kedvenc anyagommal és szivecskés gombdísszel.
Az ollóőrt gyorsan be is fogtam. Fantasztikusan passzol a szivecskés ollómhoz! Az örömöm azért is volt határtalan, mert eddig még egy ollóőröm sem volt, csak mindig irigykedve néztem a többiekét.:))
Az ollótartót kihímezni hatalmas munka lehetett és nagyon nagyon köszönöm Kriszti, hogy ennyi időt szántál rám!!! A tűpárna a hátoldalán a monogramommal, pedig igazi kedvenc!!!:)


Volt még a csomagban két olyan dolog, amiről nem is hallottam eddig: nevezetesen az illatosított hímzőfonal!!! Vanília illatú!!!Telitalálat szintén!
A másik újdonság a pocakomnak kedvez: limitált mennyiségben került csak forgalomba, így igazi különlegesség. Fehércsokis, erdei gyümölcsös és joghurtos Milka!:) Holnap jön velem dolgozni!;-) Annyira jó, mert pár napja pont ismét csokievős hangulatban vagyok, de nincs itthon csoki, mert az elmúlt pár hónapban inkább a kekszekre mozdultunk rá családilag. Szóval jókor jött!:)
A teák is fantasztikus illatokat árasztanak, úgyhogy ők sem élvezik majd sokáig a vendégszeretetemet. A kis hópelyhes díszek pedig mindig jól jönnek a téli varrós időszakban.

Kriszti, nagyon nagyon köszönöm ezt a rengeteg ajándékot!!!:)

4 megjegyzés:

Kriszti írta...

Örülök, hogy épségben odaért a csomag.

Remélem legalább olyan örömmel fogod használni, mint amilyen örömmel én készítettem. :)

Az ollód lehet, hogy tényleg erre az ollóőrre várt. Mindenesetre jól mutatnak együtt.

Barbi írta...

Húú, de szép a tiéd is! :)

Timici írta...

nagyon szépeket kaptál:o)))

Viki írta...

Kriszti, az ollóm csak erre az ollóőre várt!:)

 

Made by Lena