2009. december 12., szombat

Mozogjunk:)


Most 3 DVD-ről fogok egy bejegyzésben beszámolni. Biztosan annak a hatása, hogy már tök fitt vagyok.:) Igaziból persze nem, de annyi sportos embert látok ezeken a filmeken, hogy már attól izmosabbnak érzem magam.;-)

Első delikvens ismét Réka a Rubintéktól. Ez az első DVD-je (Add önmagad sorozatból) és a másodikhoz képet elég nagy csalódás volt. Ha valaki teljeskörű edzésprogramot szeretne egy DVD-én kapni, akkor ezt semmiképpen se vegye meg! Ugyanis alapvetően fenékre és combra történik a zsírégetés, a végén minimális hasizommal. Karizom totál kimaradt. Ráadásul az első 20 perc zsírégető rész eszméletlenül unalmas!!! Ezt még szerdán próbáltam ki, így elmondhatom, hogy belső combra és a comb hátsó izmára lett tőle némi izomlázam. Úgyhogy ezt egy gyenge kettesre értékelném.

Pénteken szintén a családnál maradva Norbi Kickbox2-es DVD-jére próbálkoztam rá. Végignéztem a bevezetőt, amin rengeteg embert tornáztat Norbi, miközben valaki énekel, valami borzadályt, majd BMW és Vista reklám következett felváltva. Illetve megtudtam, hogy Norbi Shape magazint(!, tipikus női lap, úgyhogy elég erőltetett és kínos reklám) és 2 db gyorsrizst visz magával Rio de Janeiroba. Ruha, tisztálkodószer nuku. Tuti, mert láttam, ahogyan rögtön ment a repülőtérre.:) Majd egy szál gatyában futott a tengerparton -naná, hiszen másban nem is tudott volna, max. a Shape-ben, de ezt szerencsére megúsztuk- miközben elmondta, hogy mit kell tudni arról az edzésről, ami most jön. Sajnos nem tudom továbbadni, hogy miről is beszélt, ugyanis totál elszédültem közben. Mivel a csákó fut és valahogy rezeg az egész kamera.
Ekkor még nem kapcsoltam ki, mert a kickbox mint mozgásforma tetszik. Viszont, amikor elkezdődött és 3 percen keresztül nem sikerült lekövetnem, hogy mit is csinálunk, mert videóklippszerű az egész és nem arról beszélt Norbi, amiről kellett volna, hanem jópofizott és közben minden második mozdulata más volt, szóval ekkor eldurrant a agyam és kikapcsoltam. Majd legközelebb benyugtatózom magam illetve kihagyom a rendkívül magas színvonalú bevezetőt és talán több sikerrel járok.

A 3. DVD-re tehát azért került sor, mert Norbi csődöt mondott, viszont edzeni akartam.

Tehát a VIP body-art sorozat következő részét próbáltam ki. (ebből teszteltem régebben a boxolásost és egy alakformálót.) Mivel Rékánál a felsőtest kimaradt szerdán, ezért az "Erősítő" edzésprogramot válsztottam. Szuper jó! Bár most vettem észre, ahogyan nézegettem a pontos címe miatt, hogy van rajta egy 45 perces csípő, com és fenék program is, amit nem vettem észre.:) Mindegy az első 45 perc is elég volt. Ezt a sorozatot egyébként azért szeretem, mert jól elmondják, hogy hogyan kell helyesen csinálni illetve mivel mindig 4-5 ember csinálja egyszerre, így ugyanannál a gyakorlatnál a különböző nehézségi fokokat is be tudják mutatni.
Hát ennyi a hétre a sportból.:)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Nagyon belejöttél!!!! :-) Ha elkezdek tornázni, majd tanácsot kérek, melyik a legjobb! ;-)

Viki írta...

Rendben!:)

 

Made by Lena