2009. december 5., szombat

Alakformáló edzésprogram


Ezt a címet viseli a mai pudingom.:)
Lapos Has, Feszes Fenék és Formás Lábak, ígérte a borító! Naná, hogy már ment is a kosaramba!:)
Ez egyébként ugyanaz a sorozat, ami a kick-boxos DVD volt, de más szereplőkkel. Őket nem minősíteném, mindenesetre vidámmá teszi első alkalommal az első pár percet. Utána persze meg lehet szokni a látványt. Még egy feszülő gatyájú pasijét is, aki ezerrel végzi a medencenyújtó gyakorlatokat.:)
Szóval a szereplőkön túl a hátránya az, hogy ez a 3 kritikus terület 3 különálló edzésprogram, azaz előtte van bemelegítés és a végén nyújtás is. Legközelebb majd átugrálom a közbenső bemelegítést és nyújtást, de nem túl felhasználóbarát a menüje. Ráadásul a zenét egyáltalán nem lehet hallani, itt is végigdumálják az egészet. Igaz, nem annyira dráma a szövege, hogy ne lehessen kibírni.
A hasgyakorlatok jók, mert alhasra és oldalsó hasizomra megy, ami nem jellemző a többi DVD-nél.
A fenékgyakorlatok szerintem felejthetőek, egyáltalán nem fáradtam el tőle.
A láb már használhatóbb és nem is csináltam meg teljesen, mert rengeteg félguggolás és kitörés van benne. Plusz pici belső comb, amit örömmel fogadtam.
Szóval olyan felemás az egész. Túl gyakran nem fogom elővenni, de a v"áltozatosság gyönyörködtet" elvét követve nem kukázom ki.;-)

4 megjegyzés:

amilgade írta...

Hűha nagyon belejöttél!!!! Nekem is tornáznom kéne, de még nem tudtam rászánni magam. Mondjuk én még a fogyásnál tartok, és később izmosítok! ;-)

Judit írta...

Viki, mire minden cd-t tesztelsz addigra olyan dögös csaj leszel, hogy te adod ki a következő cd-t!:)

Viki írta...

Amilgade, a fogyást nemes egyszerűséggel kihagytam, mert rájöttem, hogy akkor soha nem fogok sportolni.:D

Judit, bárcsak igazad lenne! Már a mondatod dögös részével is kiegyeznék!:)) Egyébként kezdek függő lenni, ma is hazahoztam 4 újabb CD-t. Annyit azért betartok, hogy 900-nál többet nem adok érte!:)Ha elfogynak, akkor majd a könyvtárban is körülnézek.

bruercsi írta...

Naaaagyon sportos tetszik lenni!

 

Made by Lena