2009. december 7., hétfő

Mai tesztalanyunk: Norbi!:)


Ugyan a DVD borítója inkább egy nyolcvanas évekbeli német kisköltségvetésű pornófilmre hajaz, de ez nem rettentett vissza, mert több megbízható forrásból is hallottam, hogy Norbi korai edzésprogramjai jók. Úgyhogy megvettem és ma tényleg kíváncsian vártam, hogy mi sül ki belőle.
Hát igen. 1998. novemberi felvétel és ez a zenén és a ruhákon is rendesen látszik.:) Norbi első aerobiccucca komolyan az ízlésrendősrégért kiált: felül izompólóhatású, alul rövidgatya, de az egész egyben van, mint egy kezeslábas, világoskék és feszül mindenhol. Zacsi tökéletesen kirajzolódik. Mondjuk az edzés végefelé a lábemeléseknél az alsógatya is simán bevillan, ami fehér. A ruhája viszont akkor éppen fekete. Szóval picit olyan érzésem volt, mintha senki nem nézte volna vissza a kazettát mielőtt megjelent. Na de nem fikázom tovább, mert tény, hogy ez volt eddig a legjobb!!!! Mármint a gyakorlatok. Mindenre kiterjedt, figyelt arra, hogy végig lehessen csinálni, de mégis megdolgoztatott rendesen. Ráadásul 60 perc az edzésidő. A többi DVD-én általában 40-45 perc. Valószínűleg ez lesz az egyik DVD, amit sűrűbben elő fogok venni. Még beszereztem 2 Norbit, majd azokról is referálok.:)

2 megjegyzés:

bruercsi írta...

Nahát, milyen kritikusak vagyunk! Egy kis zacsi, és egy kis bevillanó gatya is gond? Mi ez ahhoz az örömhöz, hogy együtt izzadhatsz vele, országunk lefogyasztójával?? :))

Viki írta...

Igazd van, dehát ilyen finnyás vagyok.:D

 

Made by Lena