2009. december 31., csütörtök

Csak okosan!:)


A Karácsonyi hangulatelmaradás után, úgy tűnik, hogy a Szilveszter sem hat meg különösebben. Pedig nem ártana figyelnem, mert ha van egy iciripiciri igazság is abban, hogy "amit szilveszter éjjelén csinálsz, azt teszed majd egész évben", akkor a 2010-es évet köszönöm, de már most kihagynám.
Igaz, én vagyok túl pesszimista, mert fogalmazhatnék úgy is, hogy egy 2008-as nagy álmom valósult meg.:) És akár erről is lehet szó, csak nem sikerült pontosan körülhatárolnom és minden oldalról védenem a kívánságomat.
Hogy mit is kívántam 2008-ban: "Az lenne a legjobb, ha távmunkában dolgozhatnék!" És láss csodát! Ott figyel a másik íróasztalon a céges laptop és ma egész délelőtt távelérésben dolgozhattam és egész éjjel ezt tehetem...azaz kell tennem. Csakhogy mindezt "túlóra" címszó alatt! Na és erről szó sem volt a kívánságomban, hogy a napi bejárás MELLETT szeretnék távmunkában dolgozni! És arról sem, hogy mindezt esténként és a szabdságom ideje alatt! Csúnyán megvicceltek! Na de tanulok én a hibámból! Legközelebb minimum 40 oldalas esszét fogok csatolni a legegyszerűbb óhajomhoz is!;-)

6 megjegyzés:

vadcic írta...

Tavaly a tesóm volt ugyanígy,idén a férjem dolgozott 2ig.
Talán ezért nincs igazi ünnepi hangulatod neked sem,rohanásban nem lehet ünnepelni,örülni,ahhoz le kellene lassulni,ráhangolódni.
Ünneplőbe öltöztetni a szívünk-és öltözni sem lehet rendesen kapkodva.
Azért kívánok nektek is Boldogabb Újévet!

márta írta...

Boldog Új Évet! :)

bruercsi írta...

Fel a fejjel "kislány"! Lesz még jobb is...kell hogy jobb is legyen, arra koncentrálj! Vigyázz mert a kimondott, de akár csak kigondolt szavaknak is van erejük...
BUÉK!!!!

Körmi írta...

"Itt az Újév,új jót hozzon,
Régi jónktól meg ne fosszon.
Hogyha új jót nem is hozhat,
Vigye el a régi rosszat!"

BÚÉK!

Judit írta...

Á, ne törödj semmivel, dobd a kukába a munkát, majd bemész 4.-én és megmondod, hogy nem értél rá dolgozni, majd most bepótolod...persze ez rózsaszín lenne nagyon:))))

Viki írta...

Teljesen igazad van, Vadcic!

Köszi, Bruercsi!:)Nappal már uralom a szavaimat, álmomban meg remélem, hogy nem dumálok összevissza.:)

Judit, tökéletes ötlet, de tényleg csak a blogomhoz illik.;-)

Márta, Körmi, Nektek is Boldog Új Évet!

 

Made by Lena