2009. szeptember 4., péntek

Vírus


Már be is nyelt egy hányós-fosós-hőemelkedéses vírust Kristóf.:( Reggel 6-kor rögtön ezzel nyitott.
Dávidnak semmi baja és volt kedve egyedül is oviba menni, bár kikötötte, hogy ebéd után hazajön.:) Így őt elvitte Ákos és haza is hoztuk kora délután. Mint kiderült délelőtt az ő csoportjából is hazavittek egy kislányt, mert hányt. Jó lenne, ha Dávid megúszná, de nem sok reményt fűzök hozzá.
Hétfőn lesz elvileg az első munkanapom...

6 megjegyzés:

Monika írta...

Úúú,ti szegények!:( Erre a vírusra még jól emlékszem....:( ronda egy nyavalya. Gyógyulást kívánok minél előbb!

Viki írta...

Köszönjük!
Nem tudom, hol kopogjam le, de Kristóf úgy tűnik, hogy ma már jól van, persze rendes ételt majd csak délben kap, de már nagyon várja.:) Dávidon pedig még nem jött ki, ő "csak" náthás, de nem a vészes fajtából. Jó lenne, ha ennyi lett volna!:)

fórumvírus írta...

Hello!
gyógyuljatok, javuljatok.. még messze van a beteges időszak. (remélem)
pont emiatt írom, hogy nekünk nagyon bejött, hogy ilyenkor nyár végén a lányomnak adunk (meg idén, már Barninak is!) Bronco- waxomot. vagy valami ilyesmi a neve. Lényege, hogy 10 napig szedni kell, majd 20 nap szünet. 3 hónapig!
Az első munkanapról majd írj!
(ja és nyugtasson a tudat, hogy nálunk februárban 1 nap után én egy hétig otthon voltam, mert elkaptam ezt a vírust... )
puszi
fv

Viki írta...

Szia Fórumvírus!:)
Pénteken egyébként gondoltam Rád, hogy hasonló módon indítottál.:)A jelek szerint mély nyomot hagyott bennem, de nem szeretném követni a példádat.;-)
Oké, majd beszámolok.

amilgade írta...

Azt hiszem ez az ovis kezdés nem jött össze igazán nekünk. Most már csak abban reménykedhetünk, hogy hamar letudtuk a kötelező betegséget, és a továbbiakban egészségesek lesznek a lurkók!
Az első napra én is nagyon kíváncsi vagyok! ;-)

Viki írta...

Áááá, október közepétől áprilisisg folyamatosan betegek lesznek.:( Legalábbis én erre készülök a tavalyi tapasztalatok alapján.

 

Made by Lena