2009. szeptember 29., kedd

Dádi


Ma délután láttam egy piros kis pöttyöt. Kezdtem elszomorodni, hogy mégsem úsztuk meg a napot piros folt nélkül, amikor rájöttem, hogy rossz gyereket nézek.:) Kristóf karján volt valami kis pontocska, de nem allergiás.
Úgyhogy örömmel jelentem, hogy ma egy darab csalánkiütés sem volt Dávidon!:)
Holnap azért még diéta és Fenistil, holnapután csak diéta és péntektől fokozatosan visszaállunk a rendes kajákra. Hétfőn jó lenne, ha már menne oviba. Igaziból a csokis keksztől félek, hogy milyen hatása lesz. Ezért azt megpróbálom elhúzni, amíg csak lehet. Úgy egy hónapig.;-) Na jó, ha a jövő hét közepéig kibírná nélküle, az nagyon király lenne. Már látom, hogy péntektől megint szorosabbra fűzöm a kapcsolatomat a sütővel, hogy legalább házi sütiket toljon.:) Bár persze, simán megteszek még ennél többet is, csak most már jöjjön rendbe és nehogy holnap visszaessen!
Mellesleg a mai nap nagyon jót tett nekem. Délután aludtam Dáviddal két órát és hát igen, ez hiányzott már nagyon az elmúlt hetekben.:) Most végre így este tíz körül is embernek érzem magam.:)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

:-) Reméljük a legjobbakat!!!!!

Babi néni írta...

Megnéztem az oldalad forrását és Neked direkt be van állítva a faviconod, mert aki készítette a sablonodat (Lena) már odaírta.

Keress rá a sablonodban a http://www.blogger.com/favicon.ico és azt írd át a saját hivatkozásodra! Ez kb. a 8. sorban látszik nálam, de nálad lehet, hogy máshogy lesz. Mindenesetre valahol az elején van.

De egyszerűbb, ha a menüsorról a Szerkesztés/Keresésbe beírod a fenti linket.

Remélem, sikerül! :o)

 

Made by Lena