2009. szeptember 2., szerda

Azért is jó,


hogy van ez a hét a beszoktatásra, mert elég nehezen állunk át erre a korai kelésre illetve igaz, hogy felébredünk, de csigatempóban végzünk mindent. Tegnap reggel pl. fél hétkor keltünk és nyolckor kapkodva indultunk az oviba.:) Pedig csak annyi dolgunk volt, hogy felöltözzünk és reggelizzenek a gyerekek (nekem csak egy kávé fért bele az időbe) illetve összepakoljam az ovis cuccaikat. Ennél többet nem is csináltunk és mégis eltelt másfél óra, de hogy hogyan??? Ma már hatékonyabbak voltunk, mert ma is fél hétkor keltünk, de negyed órával hamarabb elkészültünk, ami még mindig azt jelenti, hogy fél óra késésben vagyok, ha el akarom érni reggel a buszomat.;-)
Arról nem is beszélve, hogy ezen a héten még nincs napirenden a "mit vegyek fel" című könnyed tragikomikum, melynek időtarma az előző este elfogyasztott sütimennyiség függvényében változik, de minimum 30 perc garantált jókedv és kacagás.

Holnap megpróbálok hatkor kelni. Élmény lesz!

4 megjegyzés:

Kriszta írta...

Pfúúúúj, soha nem bírtam a koránkelést :(((

amilgade írta...

;-) Majd kialakul valahogy! Kitartás!!!!!! tavaly én voltam ilyen vásárlós körúton. Inkább nem mondok semmit! ;-)

H. Mária írta...

Szia! Minden csoda 3-ig tart! Nekem még nagyon új, hogy hatkor kelteget a férjem és negyed hétkor kelek fel(soha nem keltem ilyenkor!)még élvezem, de mi lesz később? Mi úgy osztjuk be, hogy férjem készíti a reggelit én meg öltöztetek, megnézem, hogy minden a helyén van-e. Ez most még működik, de szerintem karácsony körül besokallunk mid a ketten. Csak lazán, csak vidáman, nem tépve a hajunkat és nem kisírt szemmel lenni miután mindenki a "munkahelyére" került.Üdv. Mária+9 gyerek

Viki írta...

Igyekszem, Mária!:) Mármint nem kisírt szemmel ülni majd a munkahelyemen.
Azért 9 gyereket elindítani reggel...és úgy általában is...le a kalappal!

 

Made by Lena