2010. január 11., hétfő

Az első nap...



...a szénhidrátmegvonásnak köszönhetően kellemes fejfájós állapotban leledzem. Persze, lehet, hogy nem az az oka, de én úgy döntöttem, hogy az, ezért az!;-) Eddig mindent betartottam, de igaziból most jön a nap legnehezebb része. Kibírni, hogy egész este ne egyek már semmi édességet és úgy általában semmit, viszont sportoljak egy órát. Miután letettem aludni a két hiperaktív kispasimat. Ráadásul éhes vagyok, pontosabban kívánós!

Gondolkoztam egy külön fogyis-sportolós blog indításán, de elnapoltam, mert arra a pár napra minek.;-)Áááá, nem. Szilárd az elhatározásom még mindig! Már csak 89, 25 nap van hátra!:)

2 megjegyzés:

Kriszta írta...

Szia!
Éppen most akadtam a blogodra, és ha gondolod csatlakoznék a fogyókúra programodhoz. Én is próbáltam már a 90 napost, sikerem is volt vele, de aztán abba maradt és a kilók szépen vissza is jöttek. Most kb 20kg- ot kellene fogynom, de nincs aki néha biztatna vagy akivel néha megosztanám a velejáró kínokat. Így ha nem bánod kölcsönösen támogathatnánk egymást hátha mind a ketten sikerrel járnánk!
Szép napot! Kriszta

Viki írta...

Szia, persze csatlakozhatsz.:)Bár én nem a 90 napost csinálom, hanem igyekszem este hat után nem enni, kerülöm a csokit (khmmm...) és hetente ötször sportolok.

 

Made by Lena