2010. január 4., hétfő

A kocka el van vetve


Imádom a vizet! Inni is, de most inkább a Balatonra vagy bármilyen kisebb tóra gondolok, na és a tengerre! A hullámok a kedvenceim. Gyerekként órákig nem lehetett kiszedni, ha jöttek a hullámok, gumimatraccal próbáltam betörni őket. Aztán egyszer Görögországban, már jóval nagyobb voltam és a hullámok is jóval nagyobbak voltak és állandóan kidobtak a partra, de nagyon sokáig nem adtam fel, mert élveztem a kihívást. Egy idő után viszont olyan nagy, habos tetejű hullámok jöttek, amelyek egy hatalmas hal nagy tátott szájára emlékeztettek és elkezdtem pánikolni. És már semmi vicceset és szimpatikust nem láttam bennük, csak menekülni akartam. Most kezdek ugyanígy érezni. Tenger nélkül. Csak a közeledő bazi nagy hullám és én. Már nincs erőm. Pánikolni sem. Csak várok. Víz vagy levegő.

6 megjegyzés:

amilgade írta...

Csak nem a munka??? :-(

Viki írta...

talált, süllyedt...

Barbi írta...

Drága barátosném! Nem is írtam, hogy megkaptam a szép lapot (igaz, csak két ünnep között hozta ki a postás)! Köszönöm! Nagyon figyelmes vagy! :D

Viki írta...

Szívesen!:)Próbálkozom a képeslapküldés hagyományának felelevenítésével.:)

Igaz, nem sok címet sikerült felkutatnom a levelezéseim között, de meglepetésnek szántam, ezért nem akartam telekürtölni a világot a címkérésekkel.:)

márta írta...

Én ma kaptam meg. Hihetetlenül örültem neki, tökéletes meglepetés volt, köszönöm. :)

Viki írta...

:))nagyon szívesen!

 

Made by Lena