2010. január 30., szombat

Egyveleg



Kicsit húzós időszakot élek át vagyis inkább egyre jobban kezd beszippantani a valós világ.

Ráadásul ez csak fokozódik, ugyanis visszamegyek 8 órában dolgozni, mert ez a hat órás felállás nagyon nem éri meg. Ugyanúgy elmegy az egész napom, de jóval kevesebb pénzért. Szóval gondoltunk egy nagyot és hétfőtől reggel 7-re járok majd. A hajnali 5:15-ös ébredés kivitelezése még hatalmas talány a számomra. Persze, ha el tudnék aludni tízkor, akkor nem lenne gáz, de akkor mi lesz a magánéletemmel?:) Instant estéket kell szerveznem. A heti öt sportolást még mindig tartom és az alkaromon kezd kialakulni egy izom.:) Még soha nem találkoztam ott ilyesmi dologgal.
A kajálás terén is igyekszem, de egy hete már le-lecsúszik némi csokis harapnivaló is. Főleg a stresszesebb napokon. Mint pl a mai. Egész éjjel alig aludtunk, mert Dávid óránként hányt. Hajnalra már tök üres volt a pocakja, de még mindig szenvedgetett, végül 6:30-kor felkeltünk, elkezdett teázgatni és az eddig benne maradt. Kopp-kopp. Természetesen, ma lett volna a "szabadnapunk" Ákossal. Anyósékhoz vittük volna reggel a srácokat és estig miénk lett volna a világ.;-) Talán holnap sikerül összehozni.

Kristóf egyébként a héten egy délelőtt szerelmes volt az oviban egy kislányba, Flórába. Azaz Flóra közölte, hogy szereti Kristófot és meg akarja csókolni, de Kristóf elszaladt. Erre Flóra egy másik kisfiút kapott el ebből a célból illetve még négyet próbált behálózni, akik szintén jobb futók. Mindenesetre Flóránál beindultak a hormonok.
Teljesen véletlen egybeesés, hogy Dávid csoportjában is van egy Flóra, aki viszont tényleg tetszhet Dávidnak, mert hónapok óta emlegeti a kislányt, de Flóra nem igazán akar játszani vele. Viszont, amikor Kristóf előadta a csókolózos történetét, Dávid is rögtön kontrázott, hogy "Én is meg akartam csókolni Flórát, de elfutott, én pedig kifulladtam.":) Nem könnyű meló ez csajozás.:)

Varrás, hímzés terén nulla előrelépés.:( Talán ma este...ha Dávid rendbe jön, bár éppen most lett hőemelkedése.

Ja, és szakad a hó. Nem hiányzott. Már nem is emlékszem rá, mennyire jó a kertben üldögélni, virágokat fényképezgetni és sikoltozni, amikor véletlenül egy hernyóhoz érek.


2 megjegyzés:

amilgade írta...

Hogy van Dávid???
A 8 órás melót észre sem veszed, mert abban teljesen igazad van, hogy a 6 órában is egy csomó időd elment. Mondjuk az már neccesebb, hogy hogy viszed a gyerekeket az oviba??!!!

Viki írta...

Köszi,ő már jól. Ma Kristóf volt a soron, de nála hasmenés formájában jött ki és ő be sem lázasodott.Dávid tegnap 38,5-öt produkált délben, de azóta hőemelkedése sincs.

Úgy oldjuk meg, hogy Ákos viszi őket reggelenként, így majd kicsit később ér a mhelyére, de délután tovább marad. Szóval most mindent pöcre kikészítek, mert mire felébrednek, már nem leszek itthon.:(

 

Made by Lena