2010. január 9., szombat

Berg Judit: Rumini


Nagy Rumini lázban égünk.:) Ugyanis eddig mindig csak olyan könyveket olvastam a srácoknak, amelyek tele vannak képekkel. Viszont most már itt volt az ideje Kristófnak, hogy egy regénybe is belekezdjünk. Berg Judit: Rumini című könyvére esett a választásom, mert sok jót olvastam róla.
Tényleg szuper! 2-3 oldalt olvasok csak belőle esténként (bár már alkudoznak, hogy 4 legyen), közben sokszor megállunk, megbeszéljük, hogy mit is hallottak. Ez még csak a 4. nap, de már nagyon izgatottan várták, hogy mi történik a kisegerekkel. Meglepő módon Dávid is egyre jobban bekapcsolódik, de neki még elég hullámzó a figyelme. Kristóf viszont totál olyan arccal hallgatja, mint ahogyan a DVD-t nézi: tátott száj, ha valami félelmetesebb rész van, akkor kicsit megijed, ha vicces rész, akkor nevetgél. Ráadásul ma már mielőtt elkezdtem olvasni, magától összefoglalta, hogy éppen hol tartunk.:)

2 megjegyzés:

bruercsi írta...

Erről van szó! Büszke lehetsz magadra és rájuk! Magadra, mert értékes élményeket adsz nekik, rájuk, mert értékes nafffiúk!

Viki írta...

Köszi!:) Rájuk tényleg büszke vagyok, hogy leköti őket így is a mese. Nagyon bízom benne, hogy ez azt jelenti, hogy majd olvasni is szeretni fognak.

 

Made by Lena