2010. január 8., péntek

Miért érdemes...


...betartani az újévi fogadalmainkat?
Hát pl. azért, hogy egy évvel később ne verjük a fejünket a falba, amikor álommunkahelyünkre pont minket keresnek, csak éppen aktív! angol vagy német nyelvtudással. Na és ugye pont ezt láttuk tisztán egy évvel ezelőtt, hogy mindkét! nyelvből királyok lehetünk, ha hetente pár órát rászánunk néminemű gyakorlásra. Ha rászánunk!

Ráadásul, ezt most ilyen orrom alá dörgölősnek érzem, hogy "Látod, Lányom, ha nem lennél ennyire lusta, akkor most élhetnél ezzel az überkirály lehetőséggel, amit tálcán kínálok Neked!"

Még szerencse, hogy idén szilveszterkor nem fogadtam meg semmit.:) Csak most. Egy órával ezelőtt. Mert hát csak lesz ott üresedés egy év múlva (is).;-)

2 megjegyzés:

fv írta...

szia!
szerintem, ez nem ennyire fekete és fehér.. mert ebben az évben más - sokkal komolyabb feladatod volt. Vissza kellett rázódnod a munkába! a gyerkőcöknek meg abba, hogy anya dolgozik. Ha tényleg álom a mh, akkor megvár..
idén, már talán könnyebb lesz, ha már van egy napi/heti ritmusotok, beiktatni egy kis nyelvtanulást!!!
hajrá-hajrá!
szurkolok!!

Viki írta...

A Te verziód valóban jobban tetszik.:) Ráadásul nem is alaptalan. Köszi a szurkolást, bár éppen ma délután módosítottam a terveimet. Előbb a sport, utána okosodom.:)

 

Made by Lena