2010. január 2., szombat

Dobozkám


Az előző bejegyzésemnél levő dobozkás kis képről jutott eszembe, hogy nekem is lett egy ilyen csodaládikám.:) Múlt héten találtam az egyik kedvenc üzletemben, a Müllerben!:)


A kisbaba képe gyárilag van benne, nem az én csemetéim egyike, de szerencsére cserélhető a kép és majd egy RP szív mintát hímzek bele. A dobozban pedig a dekorgombjaimat fogom tárolni.
Most éppen azokat a kis mütyüröket tettem bele, amiket a nagy karácsonyi varrogatásaimhoz vásárolgattam novemberben.


Sajnos megőrizték változatlan formájukat, de így legalább év közben, ha elkap a karácsonyi hangulat, akkor sem jövök zavarba, hanem gond nélkül tudok kreálgatni.;-)

11 megjegyzés:

Barbi írta...

Hú, nagyon szép dobozka! :D

Kriszti írta...

Azt hiszem el kell jutnom a Müllerbe... A képkerethez megtaláltad már a mintát? ;)

Viki írta...

Mintám még nincs, de eszembe jutottál, amint megláttam a dobozt.:)Keresgélek picit a neten, de ha nem találok semmit, akkor egy 7 centi x 8 centis mintakérésre beneveznék Nálad...ha nem vagyok túl pofátlan!

Lvica írta...

Juj, de szép dobozka! S hímzéssel még sokkal szebb lesz! Mifelénk nem volt ilyen a Müllerben... A benne lévő összeállítás így is nagyon hangulatos, hogy nem használtad fel.:) A candy-díszek is a Müllerből valók? Jaj, mind csodaszép, így együtt, tiszta sárga vagyok.:))) Te meg nagyon jó stílusérzékkel vagy megáldva.:)

amilgade írta...

Nagyon szép a dobozkád, és a benne lévők is! Sajnos nálunk sincs a Müllerbe dobozka! :-(

Szecsi írta...

Nálunk még Müller sincs :DDD
Bp-en merre található ilyen üzlet?

Viki írta...

Lvica, köszi!:) A stílusérzékes mondatod feldobta az estémet!:) Szóval a candy-díszek meglepő módon Tesco márkás termékek.:D Igaz, csak egyszer láttam ott én is, de akkor gyorsan bevásároltam. A fahéj Müller, a télapós szalag Rayher, a kockás pedig Lidl.

Amilgade, nálunk is csak kettő darab volt.

Szecsi, Bp-en úgy látom, hogy nincsen (bár úgy tudtam, hogy van a Váci utcában, de ezek szerint rosszul). Vecsésiben vettem.
Itt vannak üzleteik:
http://www.mueller.co.hu/unternehmen/content_filialliste_@hu.html?page=1

Kriszti írta...

Nem véletlenül kérdeztem... :D

Kriszti írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Szecsi írta...

Köszönöm!

Viki írta...

Igazán nincs mit!:)

 

Made by Lena