2009. július 14., kedd

Fogas kérdés


Próbálom megtervezni, hogy mi az az 1001 dolog, amit el kell intéznem, mielőtt újra dolgozni kezdek.:)
Az egyik tétel a listámon a fogorvos. Igaz, hogy voltam nála múlt héten is, de akkor még csak hébe-hóba fájt a bölcsesség fogam és különben is a mellette levőt tömte, ezért nem is voltam biztos benne, hogy az, szóval nem szóltam neki, hogy nézze meg. Péntek óta viszont szinte folyamatosan fáj. Nem elviselhetetlen, de zavaró. Így ma nagy nehezen felhívtam őket, hogy kérjek egy időpontot önként és dalolva egy foghúzásra. Mivel ez már tömött. Sőt, gyakorlatilag egy nagy tömés az egész. Tök kedves volt az asszisztensnő, de amikor elárultam, hogy bölcsességfogról van szó és azt is, hogy alsó fog, akkor rögtön befékezett, hogy azt bizony majd a szájsebészeten húzzák ki, ők csak beutalót adnak, de a szájsebész augusztus végéig szabin van. Mármint az, akit ők ajánlanak, máshoz egyébként nem is mennék.
Amint meghallottam a szájsebész szót, rögtön bepánikoltam és rájöttem, hogy igaziból nem is fáj és nem is annyira sürgős a dolog, majd ősszel.
Most éppen Demalgont keresek, de nincs itthon...

2 megjegyzés:

Tigrislilijom írta...

Orvos barátném szerint az első nagy revíziót 30 éves korban kell megtenni, aztán 10 évenként, majd ötventől 5 évenként és így tovább... Persze csak ha akarod és elég bátor vagy :-))

amilgade írta...

Hajaj!!! Nekem is a szájsebész húzta ki a bölcsességfogamat, mert nem fért be az állkapcsomba. Inkább nem mesélek semmit!

 

Made by Lena