2009. október 25., vasárnap

Pancsoló Angyal


Anyu szülinapjára csináltam ezt a képet. A fürdőszobájukat nemrég újították fel és elég extra lett. A barna szín az alap, tele van gyertyákkal, korrekt fürdőkáddal, szóval jókat relaxálnak mostanában. Mondjuk az angyalka miatt első körben karácsonyra céloztam be anyunak (sőt! legelőször a mi fürdőnkbe terveztem, mert az év bármely napján igaz lehetne a témája:D), de az még soká lesz. Csak így megint magára veszi majd a dolgokat.;-)
Tényleg nem szándékos, de amióta unokái vannak, valahogy minden évben kap valamilyen angyalkás figurát vagy motívumot. Régen pedig mindig boszorkányt vettem neki.:) Egyik dolgot sem célzásnak szántam soha, de hiába magyarázkodom.

A keret egyébként sötétbarna kordból készült és életemben először uraltam az anyagot.:) Próbált elmászkálni, de nem hagytam. Sikerült körbetűznöm és ezen annyira felbuzdultam, hogy egyszer élünk alapon magát a belső kisképet is letűztem. Meglepő módon kitartott a szerencsém és így sokkal jobban is tetszik a kép, hogy a keret mindkét oldala le lett varrva.

Ez az utolsó bekezdés természetesen abszolút nem látszik a fényképen, de élőben tényleg ott van a szeren!:)

9 megjegyzés:

Barbi írta...

Nagyon jó lett! Olyan aranyos ez a minta! :D

bruercsi írta...

...és nagggyon jó lett!!!!

amilgade írta...

:-) Nagyon aranyos!!!!!

Monika írta...

Tüneményes!!!!!Nagyon ügyes vagy!!!

Viki írta...

Köszönöm!:)

H. Mária írta...

Most találtam egy jó kis ötletet karácsonyi ajándéknak. Mária :D

vimizo írta...

Nagyon ügyes vagy!
rss olvasón olvasom a blogokat, mindig figyellek, de soha nem jött új írás, most ugrott be, hogy a régi blogod feed-je van lementve még mindig:( Javítottam, jövök sokat :)

t®eb♥®etta írta...

Tetszik :))))

Viki írta...

Vimizo, várlak!:))

Köszi, Treboretta!:)

 

Made by Lena