2009. október 18., vasárnap

Tombolai nyereményeim!:)


Íme a tegnapi nyereményeim!
Az egészben az volt a legjobb, hogy mielőtt elkezdődött a tombola, ki volt téve minden megnyerhető darab két hatalmas asztalra. Mindent szépen végignéztem és négy dolgot többször is a kezembe vettem, ezekből kettőt megnyertem!:)) Képzelhetitek mennyire boldog voltam!!!! Vagyok!
Tehát az első számú nagy kedvenc, amit már régóta terveztem varrni is és addig el is jutottam, hogy beszereztem hozzá a kulcstartó karikát. Szóval ez a házikó kulcstartó!

A színei, az anyaga totál az én ízlésem és ami külön tetszik, hogy a hátoldala is ki lett dolgozva.

Mivel nagyon tetszik, ezért nem kulcstartóként funkcionál, hanem a táskám cipzárjára tettem és így táskadíszként mindig látom! Olyan jó lenne tudni, hogy ki készítette!

Még alig tértem magamhoz, amikor ismét az én számomat mondták és megnyertem ez a jegyzetfüzetet is!!!:)

A z a kis fehér dísz az elején csúcsszuper ötlet. Pont ezért nézegettem már a tombola előtt is, hogy egy ilyet majd én is készítek. Erre megnyertem!:) Belül még tollat is lehet bele tenni.

Egyébként gyanús a színvilág miatt, hogy ugyanaz a Hölgy készítette aki a kulcstartót, de ez csak egy érzés.

Legvégül pedig ezeket az anyagokat nyertem, amik a közelgő karácsonyi varráshoz nagyon jól jönnek.:)

Még egyszer nagyon köszönöm!:))

3 megjegyzés:

Körmi írta...

A borítót én készítettem, Örülök, hogy tetszik, de a megérzésed nem nyert! a kulcstartó nem az én "művem". Tényleg nagyon aranyos, s jó helyet találtál neki. Az anyagok meg igazán jól jönnek karácsonytájt, majd mutasd meg hogy mit készítettél belőle.:D

Viki írta...

De jóóó, hogy most már tudom, hogy ezt Te készítetted!:) Annyira szép! Ezek szerint banyának most ne menjek egy darabig.;-)

Kriszta írta...

Csudaklassz dolgokat nyertél, nekem is nagyon tetszenek, használd őket egészséggel :)

 

Made by Lena