2009. október 17., szombat

KáVé


Bizony, bizony, nagy kávézás volt ma (is)!

Már a buszon kiszúrtam Juhizst. Még soha nem találkoztunk és ő nem is ismert engem, csak egyszer tett fel fényképet a blogjába, így beazonosítottam és gyorsan közöltem is vele, hogy lelkes olvasója vagyok.:)
Majd találkoztam Bruercsivel is, aki tök jó képeket és kisvideókat mutatott a "hatalmas" méretű kutyájukról.
Ezek után végignéztem az anyagokat és a Hunyadi utcai fiúknál be is vásároltam.:) Igaz jóval szolidabban a tervezettnél, mert reggel rohanásban voltam és elfelejtettem megnézni, hogy van-e nálam elegendő KP. A válasz sejthető. Mivel autómata abszolút nem volt útközben, ezért ma kivételesen az ésszerű vásárlás elve alapján működtem. Annyira nem baj, mert ha figyelembe veszem, hogy 3 polcom van dugig anyagokkal, viszont nyár óta nem varrok, akkor joggal merül fel egy-két kérdés. Azért 3 tombolajegyet vettem az utolsó pillanatban és mindhárom nyert!!!!!!:) Holnap lefényképezem, hogy milyen jó dolgok is vándoroltak hozzám. Azt sajnos nem tudom, hogy ki(k) készítette, de hátha erre jár majd valaki, aki felismeri.
A felismerésről jut eszembe...ez a 2. közös varrás, amin részt vettem és az nagyon tetszik, hogy mindenki kipakolja az asztalra a kis varrományait és nyugodtan meg lehet nézni mindent!!!! És van miben gyönyörködni! Pl. olyan csipkés varrókészlettartó dossziét láttam egy idős néninél, hogy csak ámultam. Tigrislilijommal egyetemben, mert vele is találkoztam és a nagylányával is!
Szóval imádok így nézelődni és láttam egy szuper kis hátizsákot is a regisztrációs asztalnál, amin volt egy kis virág valamilyen felirattal. Elkezdtem körbeolvasni, hogy mi lehet a virágra írva és így jöttem rá, hogy Körmi ül az asztal mögött, ugyanis az ő nevét sikerült kibetűznöm. Úgyhogy vele is gyorsan megismerkedtünk személyesen is!:)
Juditot is keresgéltem ezerrel, de őt nem láttam.
Ja, és majdnem elfelejtettem, hogy nagyon szuper almás képet kaptunk, amikor megérkeztünk. Elvieg ezt a helyszínen is meg lehetett volna varrni... sőt, sokan varrogatták is, de nekem még mindig bontatlanul van a csomagocskám.;-) Holnap ezt is megmutatom!:)

3 megjegyzés:

bruercsi írta...

Szia, te csizmás csajszi! :)
Örülök, hogy találkoztunk!!!!!!

Judit írta...

Beteg vagyok:(((((

Viki írta...

Dicsértessék!;-)

Jajj, de kár!:( Remélem, nem túl vészes!

 

Made by Lena