2011. augusztus 25., csütörtök

LEGO


Hétfőn megkezdtem a karácsonyi vásárlást.:) Srácokkal beültünk a gép elé, felmentünk a KockaÁruház honlapjára és mindenki megmutogatta, hogy mi tetszik neki. Sűrűn jegyzeteltem és gyakorlatilag egyszerűbb lett volna azt leírni, hogy mit nem szeretnének.:) 
Miután elvonultak a délutáni pihijükre, visszaültem a gép elé a két db név szerinti papírommal, elővettem még egyet és elkezdtem írogatni, hogy melyik gyereknek kinek a nevében, mire, mit rendelek. Egyelőre még itt van az asztalomon ez a kincset érő dokumentum, de félő, hogy karácsonyig még ötször elhagyom és úgy járok, mint tavaly, hogy 2 nappal karácsony előtt sakkoztam, hogy ki kivel van.
Az áruházat egyébként bátran ajánlom, számtalanszor rendeltem már tőlük, mert nagy a kínálatuk, szerintem árban is jók, sokszor vannak akciók, plusz időnként kapok egy 8%-os kupont (most is volt:)) és amúgy is vannak hűségpontok is, illetve ingyen házhoz is hozzák talán 10.000 Ft felett, amit sajnos igazán nem nehéz összehozni.

2 megjegyzés:

Judit írta...

Nálunk nincs még legózás, ugyan van egy készlet, de az el van téve még, nem áll rá Boti keze még. Túl picik.
Te aztán jó előre gondolkodol, ebben a hőségben:)))

Viki írta...

Kristóf is másfél éve, 6 évesen kapta az elsőt, Dávidnak akkor még kihívás volt 4 évesen, de idén már ő is tök ügyesen eljátszik vele. Mondjuk még nem tudja követni a leírást, de az egyszerűbbeket dobozról tök profin összerakja.:)
Kristóf pedig mindent pengén épít.
Hát muszáj előre gondolkozni, mert decemberben nem lesz rá időm.:)

 

Made by Lena