2011. augusztus 24., szerda

Élmény...


...egy 5,5 évessel egy 7,5 és egy 8,5 évessel itthon lenni. Mármint úgy, hogy fiúk! Reggel kilenc óta csatazaj van. Nem úgy általános jellegben használom a hangoskodásukra, hanem tényleg csatákat imitálnak, ergo tele van már köpködve az egész kégli. Ráadásul elég monoton egyfolytában azt hallgatni, hogy "tzúúúúú", "wowdzsúúú", "hájááádzsú","dzsii" és ilyesmik, plusz a halálhörgéseket is egyre profibban imitálják, ahogyan telik a nap. Na mindegy. Mindjárt ebédelünk. Utána alapos fogmosás és folytatódhat a harc.;-)

Egyébként most éppen azon áll a bál, hogy az orkok esznek-e pizzát vagy nem.:) Úgy hallom, sikerült megegyezniük. Az orkok lerombolják a pizzériát. Tény, hogy valósághűbb, de maradhattak volna a pizzaevésnél.

Ha lányaim lennének, akkor most nyugiban rajzolnának, befonnák egymás haját és virágos matricákkal díszítenének füzeteket? Abszolút nem érzem magam lányos anyukának, de néha felmerül bennem, hogy milyen nyugis és csendes(!) is lenne egy lányos család.:)
  

4 megjegyzés:

Judit írta...

Ez lesz nálunk is akkor? Jó, felkészülök:)

Viki írta...

hát igen, üvegajtós és tükrös szekrényekkel nem célszerű telepakolni a lakást.:)

Krizantám írta...

Na azt ne gondold, hogy a lányok csendesebbek!!! :-)))
Amikor a két lányom szerepjátékosat játszik babákkal és csak azt hallom, hogy "Sír a kicsim! Ííííííí! Eeeeee!" és ezt órákon keresztül ketten...
Na akkor kértem egy szobaajtót Karácsonyra a Jézuskától, amit rájuk csukhatok, ha megtelt a fejem hangokkal! (Ugyanis nincs a szobán ajtónk...)
Mondjuk szoktak nyugiban rajzolni is meg minden, amit írtál, de csend az nagy ritkán van nálunk is! És ha van, az is gyanús! :-)))

Viki írta...

Húúú, azért ez is durva lehet!:)) Most mondjuk azért akármilyen csúnya dolog is, de megnyugodtam!:)))

 

Made by Lena