2009. november 24., kedd

Kiegészítés az estémhez:)


Óóóó, azt elfelejtettem az előbb leírni, hogy mi is tette még felejthetetlenebbé az edzésemet. Hát természetesen egy ex-küzdősportot űző férj!
Gondolom, egyetértünk abban, hogy hapsiknak eleve nem sok keresnivalója van a nappaliban, amikor az asszony éppen erőfeszítéseket tesz némi állagmegőrzésre. Persze, ki lehet zárni a tudatunkból, ha nevezett férj is éppen edz. Ezt elég könnyű elérni, nem kell váltogatni a DVD-t és kb. a harmincadik alkalom után már nem fedez fel újabb poént sem az aláfestő szövegben sem a gyakorlatokban. Na de kövessük el azt a hibát, hogy icipicit érdekesebb edzésmódot válasszunk és rögtön kapunk egy szakértő társaságot. Ráadásul lelkes is! Plusz maximalista. Így amikor látja, hogy a csuklód nem feszes az ütéseknél, a térded pedig nem mozdulatlan a rúgásoknál, akkor kedvesen javasolja, hogy állítsd le a lejátszót és előbb gyakorold be a fenti mozdulatsorokat, hogy igazán hatásos legyen. Jó esetben van az ember lányának egy olyan pillantása, amit nem igazán kell már gyakorolnia ahhoz, hogy igazán hatásos legyen és ebben az esetben 2 másodperc kieséssel folytathatja laza csuklóval és imbolygó térdekkel a gyakorlatsort.
Arra most ki sem térnék, hogy amíg a fenti okítás zajlik, addig a DVD-én is folyamatosan jönnek az új infók, tehát vagy visszatekerünk pár percet vagy örömmel hárítjuk a felelősséget, hogy miért is nem rúgtuk le a mennyezeti lámpát az elmúlt 5 percben legalább hatszázszor.;-)

3 megjegyzés:

Babi néni írta...

:o)

Én el sem kezdem, ha itthon van valaki. :o) Pedig nálunk én aikidoztam, nem Jeti. :o)

H. Mária írta...

Ez a folytatás is nagyon tetszik! Én még szoba bicajozni se bicajozik, mikor itthon vannak. Valamelyik este a gyerekek ugráló köteleztek és hát nagyon akartam én is bizonyítani, hogy tudok még ugrálni. Hát egy kis bemelegítés, és jöhet az ugra-bugra. Kedvesen egyfolytában ezt mondta: "Vigyázz, mert feljön a csempe! Hogy mik vannak?" harsányan nevettek mellé. A fejenállásom is ilyen volt, de a te írásod az mindenekfelett jól esett részemre. üdv. Mária :DDDDDDDD

amilgade írta...

:D Én is inkább kihagyom, ha Apjuk otthon van. Utálom ha néznek és kekeckednek!

 

Made by Lena