2009. október 24., szombat

A kis kuckóm:)


Délután bekereteztem végre a durván másfél éve elkészült hímzésemet.:) Egy paszpartu lehet, hogy nem ártott volna neki, de az még másfél év plusz lett volna.;-) Miután végeztem, gyorsan le is cseréltem a kockásfülű nyulas üzenőtáblámat erre a képre. Az üzenőtáblával egyébként nem volt semmi baj, csak szöghiányban szenvedek.:) Illetve túl sok új infót már nem tud tartalmazni, mivel 2 évvel ezelőtt ráírtam jó nagy betűkkel, hogy valamit el kell intéznem. Ezt a küldetést idén szeptemberben le is tudtam és nagy boldogan töröltem volna is le a tábláról...de nem sikerült. Végleg beleivódott! Hát ja, több ilyen táblát nem is veszek, mert a jelek szerint ezt a szélvészkisasszonyoknak készítették, aki viszont, szintén a jelek szerint, nem annyira vagyok. Mindegy.
Ha már a kép miatt az íróasztalom környékén jártam, gondoltam lefényképezem azt is és megmutatom Nektek, hogy hol csapkodom ezerrel a klaviatúrát.:)




4 megjegyzés:

Babi néni írta...

Ha még nem dobtad ki a nyuszit, akkor próbáld meg parfümös vattával vagy CIF-fel. Úgy szerintem le fog jönni! De a ciffel csak óvatosan, mert nem csak a filcet, de a parkettalakkot is felcsiszolta egyszer nekem. :o)

Viki írta...

A CIF-fel annó a vadiúj hűtőnk oldalát vágtam haza. Azóta tényleg csak rendeltetésszerűen merem használni.:) A parfümös vattát kipróbálom!

Babi néni írta...

Lehet pálinkás is! ;o)

amilgade írta...

Engem kitúrt Apjuk a kuckómból, és most már kaotikus állapotok leledzenek benne. :-(

 

Made by Lena