2009. október 4., vasárnap

A hét eseményei


Szóval csütörtöktől már dolgoztam, mert aznap Ákos vigyázott Dávidra, pénteken pedig Anyu.
Mondjuk csütörtökön reggel hattól kilencig a rotyót öleltem és megszabadultam az előző napokon felgyülemlett epétől. Majd 9-kor úgy döntöttem, hogy muszáj dolgozni mennem és ne kreténkedjek már tovább, úgyhogy összekaptam magam (az előző este kikészített ruhát 20 perc alatt magamra szenvedtem nagy levegővételek és kisebb technikai szünetek közbeiktatásával) és mire beértem a munkahelyemre, már némileg üzemképesnek éreztem magam. Mivel november 7 emlékére hajtok (meg különben is korrekt vagyok;-)), ezért persze ledolgoztam, amennyivel később értem be.:)
Pénteken már mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül (miért nem én vagyok a gyerekkel? kérdésből adódóan) indultam utamra.
Egyébként így sokkal elviselhetőbb volt a hét, hogy csak 2 napot dolgoztam.:D A lakás újra rendben van és most kidolgoztunk egy akciótervet is a rend megtartására, plusz volt időm olvasni. Bár még mindig nem jutottam a könyv végére. Ráadásul mivel kialudtam magam a héten, ezért pár árnyalattal szebb színben látom a világot. Igaz, már régóta nem rózsaszín, de igyekszem újra elérni.;-)

6 megjegyzés:

BÓBITA ÓVODA írta...

engem az akcióterv érdekelne!!
(ja jobbulást, csak nem baba?:))))

Judit írta...

Ja, ez én voltam csak az ovim blogját csinálgattam közben, szori

Viki írta...

:)gyorsan rá is kukkantottam a blogra! Tök jó ötlet!!!

Ááááá, tuti nem baba!:) Ha mégis, akkor remek túlélési képességekkel rendelkezik.;-) Ez csak az idegeskedés miatt volt. Rutinos hányó vagyok, bár az elmúlt években sikerült évente 3-4 alkalomra csökkentenem.:)

Az akciótervünk annyi, hogy amint felmerül valamilyen házimunka, akkor megcsináljuk.:D
Naponta többször rendet teszünk, igyekszem nem félbehagyni, amit elkezdek. Pl. tiszta ruhákat nem hagyom a fotelben relaxálni még fél napig.;-)Nem várom meg a konyhában, hogy ellepje a mosogatnivaló az egész pultot, hanem hamarabb beavatkozom. Ilyesmik.
Az a jó, hogy Ákos is aktívan segít.

bruercsi írta...

Ó jaj! Nem irigyellek! Dávidnak is nagyon rossz, de szerintem Neked még rosszabb, mert folyamatosan azon kell agyalj, hogy mit ehet, mit nem, mit csinálsz rosszul...
Pedig semmit, csak ezt akkor nem tudjuk.

amilgade írta...

Ahh nyugi van, mert olvastam a hozzászólásodat, hogy jobban vagy! Én tavasszal kaptam el egy fosós-hányós vírust. Nem volt kellemes.

Ugye-ugye! Bele lehet rázódni!! Bár pont a kreativitás marad ki az életünkből, sajnos.

Babi néni írta...

Oscar-díjat adtam és tovább is küldöm Neked. :o)

 

Made by Lena