2010. december 3., péntek

Adventi naptár



Nem tudom, ki hogyan van vele, de nekem olyan érzésem van, mintha nem is egy éve, hanem csak pár hete lett volna az előző adventi időszak. És az azt megelőző is és úgy általában mintha sokkal sűrűbben kellene éjszaka felriadnom arra, hogy "Úúúú (ez néha keményebb szófordulatra is becserélhető fáradtságom függvényében), elfelejtettem az ajándékokat!" Ekkor totál fáradtan kikászálódom az ágyból, előkaparom min. 3 különböző szekrényből az eldugott játékokat és csokikat és kellően lelassult agyammal igyekszem végiggondolni, hogy:

  • mit is kaptak tegnap (nehogy ugyanaz legyen megint)
  • melyik gyerek, melyik színt szereti jobban pl. kisautó esetén
  • melyik az a kettő kicsi ajándék, amin nem vesznek össze, hogy a másik jobbat kapott
Fenti próbálkozásaim tavaly folyamatosan kudarcot vallottak, dec. 15-től a gyerekek rutinszerűen cserélték a játékaikat. Idén viszont: HO-HO-HO!:))
Fejlődőképes vagyok és persze segítségemre sietett a Lego is. Mivel ez nagy sláger amúgy is, ezért gondolkodás nélkül pakoltam be kettő ugyanolyan! doboz Lego adventi naptárt! Eszméletlenül jó!!! Mindkettő mindennap ugyanazt kapja, kiscsokiból is és semmi vita, semmi agyalás éjszaka!:)) Már csak az lenne pompás, ha lefekvés előtt eszembe jutna feltölteni a naptárakat másnapra!

Az én adventi naptárommal ellenben semmi gond! Ákostól kaptam!:)



Egyébként ez a kedvenc hónapom!!! Imádom, ahogyan elhiszik az összes mesémet, számolgatják a napokat, tervezgetik a sütimenüt és örülnek a hóesésnek!:)


2 megjegyzés:

Judit írta...

szóval ilyen vitákra számítsak? jó hogy van előttem valaki, akinek van tapasztalata, majd visszaolvasok:)))))
egyébként nálunk már napirendre jutott a tulajdonviszony kérdés...Csanádnak adtam egyet Boti játékai közül, és Boti azzal a lendülettel már el is vette tőle...na erre nem voltam még felkészülve

Viki írta...

pedig ez lesz most nem tudom hány évig...mi még nem értünk a végére;-)

akkor szorgalmasan jegyzetelem a konfliktusforrásokat;-)

 

Made by Lena