2010. december 29., szerda

A múlt hét...


... örömteli felfedezése az volt számomra, hogy újra tudok rosszullét nélkül olvasni a buszon!:) Ezt még a fősulis 3-4 órás buszozások alatt sikerült kifejlesztenem úgy másfél évnyi kemény munkával. Majd meglepően gyorsan el is vesztettem ezt a képességemet. Most viszont ismét birtokomba került! A lassan ismét másfél évnyi utazás legalább ennyi eredménnyel járt!:)

Egyébként most ráálltam a német nyelvű könyvekre. Meglepő módon.;-) Persze csak olyan könyvvel próbálkozom, amit magyarul már olvastam, mert azért a sikerélményre mindenképpen szükségem van. Bár, ha figyelembe veszem, hogy most éppen a Twilight első részét olvasom, amit magyarul már kétszer megtettem, egyszer angolul is és a filmet is kétszer láttam, szóval konkrétan kívülről fújom az egészet, akkor az előző mondatom nagymértékben szépíti a valóságot.:)

Azért a következő könyv John Grishamtől "A cég" lesz, ezt kb öt éve olvastam utoljára és előtte is csak egyszer.:) Plusz abban reménykedem, hogy ennek a könyvnek a szókincse jobban beilleszthető lesz majd a munkahelyemen a napi használatba, mert a vámpíros történettel eddig sokra nem mentem.;-)

4 megjegyzés:

bruercsi írta...

Szeretem az öniróniádat! Mindig megmosolyogtat. Kár, hogy élőben még nem tudtunk annyit beszélgetni, hogy ott is meg tudd csillogtatni! :)

Viki írta...

:)
remélem, hogy összehozzuk majd. Csak ezeken a KV-kon igyekszik az ember kultúráltan viselkedni.:D

bruercsi írta...

Bizony, bizony! Semmi nyerítés, fetrengés, asztal alá ivás! :))))) A fenébe is... :)))))))))
Hidd el, a stílusod ott is megállná a helyét, kérlek, léci, léci, villantsál legközelebb. (na, ez meg nyomasztólag hat majd rád és kényszer alatt lehet, hogy nő a pálma, na de a duma általában benn reked! :)

Viki írta...

Ráéreztél, hogy mikor vagyok igazán elememben!;-)

KV-én azért sem dumálom szét az agyam, mert azt gondoltam, hogy ott mindenki a másik munkájára kíváncsi és nem a szóáradatára/magántörténeteire.
Nem akartam szétoffolni a bulit!:)

 

Made by Lena