2010. szeptember 1., szerda

Különben...


...határozott megkönnyebbüléssel zárom a mai napot.:)

Hogy Kristófot idézzem: "Sokkal jobban szeretek iskolába járni, mint oviba!". Ezt teljesen átszellemült arccal jelentette ki, miután kijavított, hogy nem "suli", hanem "iskola" az intézmény neve, ahova jár. Bocs.
Egyébként tényleg jól érezhette magát, mert az évnyitó után (szélviharban az udvaron fél óra...no comment) bementünk a tantermükbe, tanító néni mondott pár szót, oldotta a hangulatot, majd feltett pár kérdést és Kristóf jelentkezett!!! A félénk, visszahúzódó kisfiam.:) Ráadásul, amikor felszólították válaszolt is!!! Kettővel ezelőtti mondat megismételve. Ekkor nyugodtam meg, hogy szimpatikus neki a tanító néni, mert különben csendben meghúzódna. Szerencsére a legjobb barátja lett tényleg a padtársa és totál úgy ült a padban Kristóf mint aki végre hazatalált.:) Remélem, kitart ez a lelkesedés még vagy 15-20 évig.;-)

Dávid is elég jól vette, hogy Kristóf nélkül maradt az oviban. Reggel ugyan majdnem sírt, nagyon ölelgetett, de végül száraz szemmel búcsúzott. Bár most este lelkesen újságolta, hogy sírt az oviban, mert "Úgy szeretlek és veled akartam lenni", de megvígasztalta az óvónénink, úgyhogy nagy dráma nem lehetett. Már holnapra is betervezett egy esetleges sírást, de még nem döntötte el biztosra.:)


2 megjegyzés:

toritextil írta...

édes kissrácaid lehetnek :))
és az én Anyukám is lemérte és cipelte annak idején a táskámat.... :/

Viki írta...

köszi:)

 

Made by Lena