2010. augusztus 29., vasárnap

Készülődés szerdára


A mai kreatívkodásom kimerült Kristóf tankönyveinek a bekötésében. Háááát, nagyon elegem volt a végére. Ragasztható fóliát ajánlottak, de amit ez az anyag művel az alapjáraton csúszós tankönyv tetején...nem volt kispálya! Arról nem is beszélve, hogy Kristóf közben árgus szemekkel figyelte a könyveit és szétaggódta magát, hogy nem lesz miliméterpontos a borító. Ugyanis azt eddig nem említettem, hogy nekem kellett méretre vágnom a fóliát is, amin persze csak az alkoholos filc látszódott, ezért most minden könyvborító alján nyomokban fekete csík található.:) Na mindegy. Túl vagyunk rajta és a füzetekre már tehetek normál csomagolópapírt.:)

9 megjegyzés:

amilgade írta...

Akkor a ma este mindenkinek a készülődéssel telt. ;-)
Én is most raktam össze Macus holmiját a holnapi ovi kezdéshez!

Viki írta...

Nektek holnap már kezdődik? Nálunk a sulihoz igazították, így az is csak szerdától lesz.

Babi néni írta...

Jövőre előbb ragaszd fel a bigyót és utána a könyv mentén előbb egyik oldalt, majd másik oldalt vágd le a felesleget. Így elég csak a tetejét belőni és az alját "megcsonkítani". ;o)

És a becsukott könyv oldalánál csak úgy siklik az olló!

Babi néni írta...

Tehát három nyissz lesz: Eleje alján, háta alján végigtolod az ollót és végül a gerincnél is elvágod.

Viki írta...

Bakker, hogy ez nem jutott eszembe!:) Köszi!!!!

bruercsi írta...

Hi-hi! Tudom miről beszélsz! 6.-ba megy Dorka. Elsőben gondoltam, mit nekem..., kreatív vagyok, türelmes vagyok, sity-suty bekötöm azokat a könyveket! Aha, meg ahogy Móricka azt elképzeli...
Ma már tényleg viszonylag sity-suty működik a dolog, annyi eltéréssel Altair-hez képest, hogy én a tetejét sem lövöm be, mert az a drága borító úúúúúgyis állandóan elcsúszik, mire betapasztom, így max, belül a csík nem párhuzamos az oldallal, de kívül szépen méretre vágom, és tádám, csilivili a nagy mű! :)
Tavaly vetettem be először az öntapadós üvegtapéta jellegű borítót, na az sem pite, viszont sokkal tartósabb és szebb maradt év végéig! A nagy igénybevételű cuccosokra inkább azt javaslom...
Mi ma kezdjük ezt az őrületet, du. 4-re lehet menni a könyvekért... brrr, már ráz tőle a hideg!

Judit írta...

Te jó ég én még oviban gondolkodtam, már iskolába megy??? Így elszaladt az idő? HÁt akkor sok sikert a nagylegénynek a sulihoz:)

Viki írta...

Megnyugtattál, Bruercsi!:) Pár év múlva ezek szerint van rá esélyem, hogy fekete öves legyek. Az öntepadós üvegtapéta, azért nekem még meredek.:D

Igen, Judit, már suli!:) Decemberben 7 éves lesz Kristóf, totál kivagyok, hogy mikor öregedett meg így ez a gyerek?!:)

Huligánlány írta...

A fólia szerintem nagyon jó. De nem mindegy, melyiket veszed. Vagy vastag és vékony, na a vékony, az horror! De a vastag isteni! Én előre levágom a megfelelő méretet, és ahogy ragasztom, folyamatosan húzom le. Sokan a vékonyba buknak bele, és meg sem próbálják a vastagot.

 

Made by Lena