2010. augusztus 28., szombat

Blogtalálkozó:)


Szerintem nagyon jól sikerült!!! Köszönet HoKatának az ötletért és Ginának a szervezésért itt is illetve a kitűzőért!:)
Fényképezőgép nem volt velem, mert mikor merüljön le, ha nem közvetlenül a jeles események előtt...de rengeteg szép dolgot láttam és kettő ékszer haza is jött velem! Egy gyönyörű üvegékszer. Levendulagyűrűnek neveztem el, mert pont olyan színei vannak. Holnap majd lefényképezem, ha addigra magára talál a gépem. Kinemától vettem és annak ellenére, hogy soha nem volt még 3mm-nél nagyobb átmérőjű gyűrűm és eddig az én kezemen nem is tetszettek a nagyobbak, most rögtön beleszerettem egy 1,5cm*1,5 cm-es négyzetbe! Majd meglátjátok miért!:)

A másik szerzeményem, amiért nagyon vártam a találkozót, az egy karkötő Fércjutkától. Piros Tilda anyagokból készült gombos karkötő. Már pár hete láttam a neten és nagyon tetszett, bíztam benne, hogy a találkozóra is hoz párat és végre lesz nekem is!:) Holnap erről is teszek fel képet!

Megcsodáltam Nina pár hímzését is és olyan meglepő volt élőben látni, hogy mennyire kicsik és így még szebbek! Pedig már a képektől is dobálom a hátasokat!:)

Ja, és Szarvasmici lila ruhás manólánya is gyönyörű!!!!! Nagyon sokan fényképezkedtek vele a találkozón, úgyhogy valakinek a blogjában biztos ráakadtok!

Persze, még rengeteg szép dolgot láttam! Bruercsivel is tudtam picit beszélgetni, összefutottam Adrival is és megismerkedtem pár emberrel. Nagyon jól éreztem magam, bár jó lett volna, ha többen jöttök azok közül, akiknek a blogjára rendszeresen mászkálok!:)

2 megjegyzés:

F.Gina írta...

Örülök, hogy jól érezted magad !
Kaokánál és Diusnál találsz képeket.
A linkeket megtalálod a bloglistámon, vagy a listás blogbejegyzésemnél :))

Viki írta...

Köszi, máris megyek képeket nézni!:)

 

Made by Lena