2010. augusztus 31., kedd

Káosz


Ez jellemzi a hetemet és még csak most jön a java. Hétfőn dolgoztam, ma szabin voltam, a következő napokban 5-6 órát leszek csak bent a mhelyemen, mert reggelenként is én viszem a gyerekeket, hogy visszarázódjanak a dolgos hétköznapokba. Közben rohanás ezerefelé, a héten állítólag szülői is lesz valamikor, de pl azt is egy órával ezelőtt tudtam meg, hogy holnap reggel évnyitó is lesz a suliban, nem csak úgy átviszik őket a tanító nénik és ennyi. De hogy kiírni miért nem lehet ezeket az infókat? Az, hogy esetleg e-mailben tájékoztatni a szülőket (aki igényli), valóban extra kérés lenne, így a XXI. század elején, de hogy az ajtós kommunikáció sem működik, azon azért kiakadtam.

Egyébként ma takarítós napomnak kellett volna lennie, de tök nyomi vagyok és mivel a mosást szeretem egyedül a házimunkák közül, ezért most négy szárító roskadozik mindenfelé a lakásban.:) A száradás ebben az esős időben persze kizárva, de legalább úgy éreztem napközben, hogy haladtam valamit. Ja, és elpakoltam a gyerekek nyári ruháit, úgyhogy pár napon belül várható, hogy ismét 30 fok lesz.

Plusz becsomagoltam a sulis füzeteket. Hogy ezek a csomagolópapírok is milyen silány minőségűek lettek! Be volt csomagolva, ezért vásárláskor nem éreztem, dehát éppenhogy be lehetett kötni szakadás nélkül a füzeteket! Még jó, hogy azokra vettem hagyományos;-) vastag bebújtatós védőfóliát, így védettek és én sem kaptam agybajt, hogy rögtön szakad minden. Egyébként arra is ma jöttem rá, hogy a füzetcímkén mi a francért (na végre találtam egy szalonképes szót a tökömért helyére) van 3 sor. Vasárnap még gőzöm sem volt róla, mert név, osztály és csókolom. Ja, itt jegyzem meg, azon is tipródtam egy darabig, hogy elsős írással írjam rá a nevét vagy a sajátommal. Mondjuk nem tartott sokáig az agonizálásom, mert totál nem tudok már elsősen írni. Na persze ez gyenge kifogás az elsős tankönyvek bekötésekor.:) Végül az győzött meg, hogy Kristóf még úgysem tud olvasni, de a kézírásomat legalább felismeri.
Na de visszatérve a 3 sorra, ma jött vissza az emlék, hogy oda kellene írni milyen tantárgyról is van szó.:D Komolyan már most lefáradtam ettől a suli témától. Pedig a cipőfűzéstanítást még meg sem említettem.;-) Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy az összes jószándékom ellenére, hány dolgot felejtettem el beszerezni. Óóóó, egy eszembe is jutott: kell egy darab nedvszívó anyag. Na igen. Egy valamire azonnal gondoltam, de valszeg nem arra lesz szükség rajzórán. Szóval ebben a papír írószeres néni sem tudott segíteni, így ez még nincs. Ti mit adtatok ilyen célra? Pici frottír konyharuhadarabra gondoltam végszükség esetén.

Ja, és mellesleg Kristóf egész délután a hasát fájlalata és hányásgyanús, én pedig holnaptól már ismét könyvelőként dolgozom, aláírtuk a munkaszerződésmódosítást is, úgyhogy végre tuti! Ha pedig sikerülne néha betartanom, amit eltervezek, akkor most semmi gondom nem lenne, mivel már 2 éve angoloznék és simán kommunikálnék az új főnökömmel (ő is holnap kezd), aki csak angolul tud. Na jó, nem a közvetlen főnököm, hanem eggyel feljebb, de biztos, hogy a Hellonál (itt tartok most) jobban el kell majd mélyíteni az ismerettségünket.

És ha már egyszer ilyen sztorizós kedvemben vagyok, azt is megosztom veletek, hogy kölcsönkaptam a barátnőmtől egy hajvasalót és az előbb kipróbáltam. Király!:)

3 megjegyzés:

Monika írta...

Nagyon rendes vagy,hogy elpakoltad a ruhákat,de csütörtökön állítólag tényleg jó idő lesz.Na,nem 30 fok.:)

A rajzórára én flanellt ajánlanék frottír helyett.
Hááát,nem irigyellek benneteket!!!!Nem kezdeném újra...

Rinka írta...

Mi a vékonyabb mosogatókendőt használjuk erre a célra.:)

Viki írta...

Mammka, most annyira nem nyugtattál meg.:)) Köszi a tippet!

Rinka, Neked is! Tök jó ötleteket adtatok! Mindkettő van itthon.:)

 

Made by Lena