2009. augusztus 6., csütörtök

Dumagép:)


Végre kezd visszajönni a mesélős kedvem!:) Reszkessetek!:)

Szóval nem fejeztem be a rendkívül érdekfeszítő fogtémámat. Ugyanis voltam a szájsebészeten, ahol kiderült, hogy a tegezős néni, valóban 60 év körüli és amint megfigyeltem 40 év magasságában húzta meg a határt. Azalatt mindenkit tegezett, de őt mindenki magázta, így én sem nyitottam egy laza hellóval. Szájsebészes doktor bácsi kedves volt, csinált röntgent a bölcsességfogamról és megállapította, hogy az nem fájhat így, mert gyökérkezelt. Felajánlotta, hogy kihúzza, de nem javasolta. Ezért én sem ragaszkodtam az ötlethez. Beletörődtem a sorsomba, de Após véletlenül találkozott a fogorvosom asszisztensnőjével és megbeszélték, hogy még mindig fáj a fogam, így felhívott a fogorvosom, kaptam extra időpontot és kiderült, hogy a bölcsességfog melletti fogamat kell gyökérkezelni. Ez múlt héten törént és azóta tök jó, mert végre nem fáj a fogam! Két hét szenvedés után, ez elég király érzés!:)

Dávid gyerekől még az ovis beiratkozás napján (áprilisban) lekaptam a pelust, mert úgy gondoltam, hogy szeptemberig akkor csak szobatiszta lesz. Azért kapott ennyi időt, mert abszolút nem érdekelte a téma és tényleg csak az időben bíztam. Az első 2 napban be is jött amitől tartottam. Mivel a szobatisztaság témakört tényleg higgadtan tudom kezelni és soha nem voltam mérges a "balesetek" miatt, ezért mosolyogva ült a pisiben tovább, max. néha szólt, hogy tiszta gatyára lenne szüksége. Közben pedig tudtam, hogy vissza tudja tartani a pisit, mert akkor már fél éve minden este fürdés előtt a WC-be pisilt. Úgyhogy kapott tiszta gatyát és a második napon én is tök kedvesen, ám sajnálkozva jegyeztem meg, hogy milyen kár, hogy nem a WC-be intézi a dolgokat, mert hamarosan gyermeknap lesz, amikor a gyerekek ajándékot kapnak, de a kisbabák, akik még pelusba pisilnek, azok nem. Másnaptól szobatiszta lett a gyerek.:D Komolyan! Ráadásul tényleg e miatt a mondatom miatt, mert kb. egy héttel később megkérdezte, hogy kap-e ajándékot. Hirtelen nem is értettem, miért kellene kapnia. És akkor ugrott be a gyereknap és a kis beszédem.:) Megnyugtattam, hogy kap és attól kezdve azon izgultam, hogy a gyereknap után nehogy újra bepisiljen.:) Szerencsére nem tette. Sőt, rögtön az elejétől kezdve éjszaka is száraz maradt a pelus, de azt csak egy hónapja mertem levenni. Úgyhogy ovikész a gyerek!:)

Hú, mindjárt kezdődik a szokásos esti programom.:) Azaz a lustulós időszakom egyik meghatározó eleme. A Gilmore girls. Emlékszem, hogy régebben is írtam már, hogy elkezdtem újra nézni, de akkor még csak hébe-hóba, amióta viszont nem sportolok, nem varrok, nem hímzek, nem sütök és alig olvasok (upsz), azóta viszont minden este.:) Ez a gázos időszakom már durván másfél hónapja tart, de tegnapelőtt végre újra elkezdtem sportolni. Kénytelen voltam, mert a már szintén sokat emlegetett térdem, ismét jelezte, hogy elege van a tunyulásból és vagy azonnal elkezdek edzeni vagy mondjak le a nyugodt és fájdalommentes éjszakákról. Szóval sok választást nem adott.




5 megjegyzés:

Babi néni írta...

:o)

És Te ovikész vagy? Én nagyon utálom, amikor nincsenek velem egész nap. :o)

bruercsi írta...

Végre jó hír! Most már csak kezelgetni kell, de legalább meg van a fő gonosz!
Dávidnak gratula, és az Anyukának is a türelme és az ötletessége miatt! :)

Kriszti írta...

Nagyon ügyesek vagytok. Nálunk is napirenden van a téma, bár Dorka még csak 2,5 éves lesz, nem sürget az ovi. :)
Én viszont hiába igértem ajándékot, az nem segít. :(

Ha lesz egy kis időd, a tortás kép mintáját átküldöd? ;)

amilgade írta...

A fogaktól én is teljesen ki vagyok. Ha adta a Jó Isten, akkor miért nem tartósabb anyagból?????

Dávidnak gratula!!! ;-)

Viki írta...

De jó volt ez a sok üzenet.:) Ma ugyanis extraszar délutánom volt és most picit feldobótam.:)

Altair, sajnos nem igazán vagyok még ovikész, ma délután éppen ettől voltam kész.:) Tiszta Pumukli vagyok!;-)

Bruercsi, köszi!:)

Kriszti, most gyorsan elküldtem, de citromailről ment, ami nem a legjobb, úgyhogy ha véletlenül nem kapnád meg, akkor szólj és gmailről is próbálkozom.
Dorkának még tényleg van ideje!:)

Amilgade, tökéletesen igazad van.:) Dávidnak átadom a gratulációkat, bár a végén még elszáll magától.;-)

 

Made by Lena