2009. augusztus 12., szerda

Homokozó képekben:)


Lefényképeztem, de nem túl fotogén, viszont az talán látszik, hogy mennyire masszív és szálkamentes! Végülis 2 fiúgyereknél ezek a fő szempontok.:) Ráadásul a csavarvégeket is lecsiszolta Apu nehogy beleüljenek, így ott foltos lett a fa, ezért jövő nyáron lehet, hogy átfestem, de idén már tuti, hogy jó lesz így is.:)


Ami viszont tuti jövő nyári terv, az a szomszéd rendkívül esztétikus palakerítésének az eltűntetése. Most nem jut eszembe, hogy hogy hívják, de olyan fakerítés elemeket fogunk venni, amik majd jól eltakarják ezt a csúnyaságot.


Ja, és szúnyogháló...khmm...ez már tényleg csak az én lustaságom, hogy nem valamilyen dekoratívabb nehezéket tettem oldalra.;-) Viszont a végén azért van a rúd, mert amikor játszanak a homokozóban a srácok, akkor tök jól fel lehet a rúdra tekerni a hálót!
Óóó, és a sarkok pedig direkt úgy lettek kialakítva, hogy oda tudnak ülni. Alul sarokvas is van, hogy tutira bírja a súlyukat.:)


3 megjegyzés:

Babi néni írta...

Tök jó lett.

Különösen a szúnyoghálós takarás nagyon jó ötlet. A műanyagfedelünket nekünk folyton felkapta a szél, egyszer még a nehezék téglával is (azóta terméskő van rajta). :o)

Viki írta...

Köszi!:)

A műanyag egyszer nálunk is repült, igaz nehezék nélkül.:)

amilgade írta...

Nagyon jó lett!!! :-)
Mi is egy hasonló homokozón gondolkozunk, mert Macus 2 év alatt leamortizálta a műanyagot! ;-)

 

Made by Lena