2009. augusztus 26., szerda

Szülői értekezlet


Nálunk is volt ma. Pontosabban csak a kiscsoportos szülőknek, de az összesnek, így kb. 90 ember tömörült egy nagyon pici kis teraszon. Ettől függtelenül némileg megnyugodtam, mert a közös tájékoztató után minden csoportnak volt az óvónénikkel külön kis beszélgetés.
Jaaaaa, azt eddig nem is ítam, hogy másfél hónappal ezelőtt sikerült elintéznem, hogy egy oviba járjon a 2 gyerek.:)) Ráadásul pont úgy lett, ahogyan szerettem volna. Azaz Dávid óvónénije lett Kristóf volt óvónénije, akit nagyon szeretünk. Viszont ez csak félnapos csoport, ezért délutáni alvásra már átmegy Dávid is Kristóf csoportjába és így a délutáni alvás egyik gyereknek sem lesz akkora trauma.:) Napközben is egymással szemben levő csoportokban lesznek, így délelőtt is átmehetnek egymáshoz. Az is nagyon jó, hogy nem kell 2 helyre rohangálnom! Tigrislilijom, egyébként Neked köszönhetem a végső lökést, mert eszembe jutott, amit írtál az egyik ismerősötökről, aki a legkilátástalanabb helyzetekben sem adja fel! Mivel ez tényleg borzalmas és kivitelezhetetlen állapot lett volna, ezért én is összekaptam magam és sikerült!:)
Szóval, ma az összevont szülői után Kristóf csoportjába mentem. Kellemesen csalódtam. Az az óvónő, aki amúgy eddig szinte soha nem köszönt a folyosón, teljesen normálisnak tűnik. Mármint az elvei és ahogyan beszélt a gyerekekről. A másik óvónő pedig egy fiatal lány, aki nagyon lelkes, szimpatikus és szerintem Kristófnak nagyon bejön majd, mert kedves, mosolygós és nyugisnak tűnik. A régi jelét nem tarthatta meg Kristóf, ezért zászló lesz a jele, de annyira nem bánom, mert macifejet még mindig nem tanultunk meg (én sem, azért a TSZ) rajzolni, a zászló viszont nem akkora kihívás.:) Dávidnak pedig az autót választhattam, amit szintén tudok rajzolni, igaz a Ladánál lemaradtam!:)
Jövő héten családlátogatásra is jön a régi óvónénink, úgyhogy mindkét kissrác nagyon lelkes és már számolják a napokat, hogy mikor jön. Szeptember elsejétől pedig ovi! Egész nap, mindkét gyereknek.
Most, hogy láttam, hogy kikkel lesznek a gyerekek, sokkal nyugodtabb vagyok, de még így is nagyon rettegek a jövő héttől...még jó, hogy csak később kezdek dolgozni, így ha bármi gubanc van az elején, akkor értük tudok menni. Remélem, hogy nem lesz rá szükség!

6 megjegyzés:

leda írta...

De jó! Úgy örülök, hogy minden ilyen jól alakult! :)

Viki írta...

Kedves vagy!:)

bruercsi írta...

Megy ez, csak csinálni kell!!! Igaz?
Nem lesz semmi baj!! Ennél ideálisabb nehezen lehetne az ovi-project! :)

bruercsi írta...

Érdekes az óra mutatód a megjegyzéseknél, azt hittem már itt az alvás ideje, de ezek szerint csak a délutáni csucsuka alakul bennem! :)))) (Jelentem nálam 23.25 van! :)) )

Viki írta...

Hát igen, ennél optimálisabb csak akkor lehetne, ha óvónő lennék és ott dolgoznék!:D

Viki írta...

:)) durván 30 km távolságra tényleg súlyos lenne ekkora időeltolódás!
Nem tudom, miért ennyit mutat, de tudod mennyit vacakoltam vele, mire végre hajlandó volt a dátumot mutatni?:) Eddig egyébként fel sem tűnt, hogy hülyeséget jelez.

 

Made by Lena