2009. augusztus 7., péntek

1957 vagy 1975 vagy 1945?;-)



Te mit tennél meg ezért a kis mp3 lejátszóért?:) Én tegnap többek között megadtam miatta a születési dátumomat, de még ma sem sikerült feldolgoznom, hogy miért is kell egy webshopban kötelező adatként(!) kitöltenem ezt a mezőt a megrendelésnél?! Ráadásul enyhe diszkriminációt tapasztaltam. Ugyanis 90 év felett nem lehet rendelni vagy max. megtévesztő adatszolgáltatás nyújtásának vétsége mellett.;-)
Ezt úgy vettem észre, hogy első körben 1919-ben szerettem volna születni és akkor láttam, hogy 1920 az első évszám. Végül persze nyúl voltam és megadtam a rendes születési dátumomat, mert annyira szeretném ezt a kis rózsaszín szépséget, hogy semmi turpisságot nem mertem megjátszani.:) Mivel nem kértem extragyors szállítást négyezervalahány forintért, plusz majd csak akkor szállítják ki, ha már átutaltam nekik a zsét, amit még nem tettem meg, ezért gőzöm sincs, hogy mikor lesz ténylegesen az enyém, de már nagyon várom!

2 megjegyzés:

bruercsi írta...

Nem értem:
1. miért kell az évszám
2. Miért kell előre fizetni
Postán küldik vagy futár hozza?

Viki írta...

Igen, az előre fizetés a másik, ami nem tetszik.:( Futár hozza, de nem lehet neki fizetni és személyes átvételre sincs lehetőség. Viszont a honlapjuk alapján egy nagyobb cég, ezért merem átutalni nekik a pénzt.

 

Made by Lena