2011. január 15., szombat

Repülőgép


Gondoltam, hogy egyszer eljön majd az a pillanat, amikor közelebbről is találkozom eggyel, de valójában bíztam benne, hogy megúszom. Ugyanis félek tőlük. Nem a repüléstől, bár az elmúlt pár napban annyiszor hallottam, hogy "Ne izgulj, biztos nem zuhan le!", hogy már kezdek erre a részére is ráparázni. Magától a géptől félek, mert úgy néz ki mint egy hatalmas hal. Én pedig a nagy halaktól és mindentől, ami nagy és vízben úszkál félek. Szóval most erőteljesen barátkozom a gondolattal, hogy 24-én repülőre ülök.:) Németországba megyek okosodni az egyik általam könyvelt cég anyavállalatához. Jó lesz, mert 2 napon át csak nekem fognak magyarázni, úgyhogy még lógni sem lehet.;-) Szerda délután pedig újra a repülőgép...
Ettől függetlenül nagyon feldob, hogy a próbaidő alatt már ilyen lehetőséget kapok.:)

6 megjegyzés:

amilgade írta...

Ez tényleg szuper!!!!
A repüléstől ne félj, még szerencse, hogy hipp-hopp ott vagy. Még gondolkozni sem lesz időd rajta!! :D

Unknown írta...

hehe, nekem egy ismerősöm mindig azt mondja, hogy azért ne izguljak, mert olyan még nem volt, hogy egy gép fönt maradt volna a levegőben.. :)
de belülről már nem hal, hanem olyan, mint a vonat.
különben is, Londonba hogy jönnél?? :)

Babi néni írta...

Vigyél a gépre rágót! Felszálláskor és leszálláskor rágjad őrülten, mert ha fülbedugulós vagy, akkor nem fogod hallani az előadást. :o) Ha nem, akkor se árt. ;o)

A repülő és a repülés kutyafüle a feljutáshoz képest. Sorbaállás sorbaállás után és várakozás a köbön megspékelve a merőben szívatás kategóriába eső átvizsgálással. (Mert ugye a tornyok maguktól az eltérített gépektől dőltek össze és nem a turistaosztályon elvett bugylibicskáktól)

Rövid tűt fel tudsz vinni, de ne a keresztszemesbe szúrva, mert akkor - biztonsági őre válogatja - elkobozhatják puszta rosszindulatból. Bicskát, körömollót ne vigyél, mert azt mindenképp. Műanyag horgolótű mehet.

Ne pakold a bőröndöt csak félig, mert túlsúlyos lesz az ajándékok miatt, a gyerekjátékok sok helyet foglalnak. ;o)

Amikor az átvizsgálásra mész, akkor készülj fel, hogy a bakancsot, csizmát levetetik, a beszállókártyát kérhetik. Laptopot ki kell rakni a táskából, a kézkrémet és egyéb folyékony vackokat kis műanyagzacskóba készítsd be (húzó- vagy patentzáras - ott is adnak) és ki kell rakni a táskából. A fém meg fog szólalni a melltartódban, még ha sem öved nincs, se az aprót és a fémszíjas karórát se felejtetted magadon. Utóbbiakat dobd egyenesen a táskába, mert tutira ott marad a tálcán. A táskákat nem szükséges tálcára tenni.

Ne feledd: a biztonságiak nem Téged utálnak, hanem mindenkit! :oD

Ezt csak friss tapasztalataim alapján. A másik örök tapasztalat, amit most tévedésből megszegtünk: Ferihegyről soha, sehova... De ezen nincs mit segíteni, ha a cég fizeti. :o)

Viki írta...

Amilgade, köszi a bátorítást!:)

Higi, köszi!:D Most jól megnyugtattál! Hát Londonhoz is össze kell szednem a bátorságomat, de oda mindenképpen muszáj eljutnom!!!

Altair, úúúú, de jó sok hasznos infóval láttál el! MAjs este lehet, hogy írok egy e-mail-t a további konkrét kérdéseimmel.:)Pl. hímzőtűt a csomagtérbe kerülő bőröndben sem lehet könnyedén vinni?

Babi néni írta...

Várom a levelet. :o)

A csomagtérbe kerülő bőröndbe bombán és élő növényen kívül bármit be lehet tenni, a bicskám is úgy jött velem, hogy a Szabadság-szobornál aztán mégis elkobozhassák.

De a kis varrókészletet, amiben nincs olló még sose firtatták a kézitáskámban, pedig abban több tű is van...

Viki írta...

beájultam este az ágyba, de ma éjjel már muszáj lesz pakolnom, úgyhogy tuti lesznek kérdéseim:)

 

Made by Lena