2011. január 2., vasárnap

Lizzie Kate SAL január


Szilveszter éjszaka ezzel foglalatoskodtam!:)

Úgyhogy a jelek szerint nem rúgtam szét a házat!;-) Pedig képzeljétek az egyik új kolleganőm azt gondolta, hogy mindennap meló után beülünk valahova Ákossal és bulizunk. Totál ledöbbent, hogy az oviba és suliba rohanok meló után. Mondjuk ez is egyfajta buli.;-) Plusz úgy értette a főnökünktől, hogy régen rockzenekarban énekeltem és simán el is hitte.:D Gyorsan felvilágosítottam, hogy annó én voltam az egyetlen, akit nem vettek fel az énekkarra, nem mintha menni szerettem volna, csak úgy "önkéntes" alapon besorozták az egész osztályt rajtam kívül.
A másik kolleganőm pedig azt hitte, hogy 26 éves vagyok!:) Ezt a két infót pedig tíz percen belül tudtam meg tőlük, úgyhogy aznap is alig fértem fel a buszra a májammal!:))

Na de önmagam fényezése helyett, vissza a hímzésemhez! Sajnos hiányzik két szín hozzá, ezért most hétvégén nem tudom befejezni, viszont már látom magam előtt, hogy milyen lesz, ha készen lesz! Király!:)

3 megjegyzés:

Judit írta...

hú, ezek nekem nagyon tetszenek, olyan szép aprólékos és kedves kis képek lesznek..
emlékszel a cserebere hímzésedre? idén szerettem volna családnak párnát készíteni belőle, de elmaradt, majd jövőre, de minden nap kezembe akad, úgy szeretm őket

Névtelen írta...

Szépen alakul :)

Viki írta...

Köszi, Lányok!:)

Igen, Judit, pont a napokban jutott eszembe, hogy szegény te hogy megjártad, mert én a táskádat azóta is nyúzom váltásban 3 másikkal (csak hogy soha ne legyen nálam minden:))
viszont Te sokra nem mentél a hímzésemmel! Kicsit el is szomorodtam miatta, úgyhogy pont jókor írtad a egjegyzésed!:))

 

Made by Lena