2010. november 17., szerda

Varrtam is:)


Igaz, hogy csak kispárnahuzatot, de azt duplán!;-)


Ugyanis múltkor elcsábultam a Kikában ezekre a hóemberes ágyneműkre, de csak két részesek. Ezt külöben nem igazán értem, hogy miért éppen nagypárnahuzat van a kicsi helyett. Ezek a mogyorók gyakorlatilag ülve alszanak, ha nagypárnát kapnak.;-) Szóval szuper jó az ágynemű, csak éppen használaton kívüli a nagypárnahuzata, kicsi pedig nem volt. Viszont még tavaly télen vettem ezt a hóemberes anyagot és most tökéletesen fel tudtam használni.

3 megjegyzés:

Babi néni írta...

De a nagypárnahuzatot nagyon könnyű átalakítani kisebb huzatokra! Amióta Ikeás párnáim vannak, mindig átvarrom őket felére és a másik félből általában még egy kispárna huzat is kijön. Mivel mi rengeteg kispárnával alszunk. Jetinek pl. két kispárnája van és egy harmadikat a szögre teszünk (kinyitáskor a zsanér az ágy közepének két végén van és fájdalmas tud lenni a "találka" vele).

leda írta...

jaj, de jó kis anyag! Tökjó, hogy varrtál!
Én sem értem, minek egy gyereknek nagypárna.

Viki írta...

Hát igen, könnyű lenne, csak nincs szivem szétvágni. Ráadásul szeretek gyerekmintás ágyneműben aludni, csak erre az előbb nem akartam kitérni.;-) Kispárna egyébként nekem is létszükség, mert azt ölelgetem és a nagypárnán alszom.:)

Szia Leda!!!!!:)) De jó, hogy jelentkeztél!

 

Made by Lena