2010. november 2., kedd

Cékla


Tegnap délután Kristóf nevetve szólt, hogy "Nézd rózsaszín a pisim!" És tényleg. Totál lefagytam, Ákos első kérdése az volt, hogy öntöttem-e valami tisztítószert a WC-be, de akármennyire is szerettem volna, a rózsaszín már régen elfogyott és most kéket használok. Így a pánik csak fokozódott bennem és tényleg csak bénultan álltam, pedig mindig aktív üzemmódba szoktam váltani stresszhelyzetben. Még jó, hogy Ákos otthon volt és a második körre már kapcsolt is, hogy a cékla lehetett. Ebédre ugyanis rengeteget evett Kristóf. Jó, nem kereskedelmi mennyiséget, de alaposan küldte, a marhapörköltet pedig hanyagolta, mert kitalálta, hogy májízű a hús, a tarhonyáért pedig alapban sincs oda, tehát jó kör volt neki.
Ez a cékla verzió nekem is tetszett, éreztem, hogy újra elindul a rendszerem. Az interneten közben Ákos már rá is keresett a céklára és megnyugodtunk. Azaz én akkor még nem teljesen, csak ma, amikor hajnali ötkor, hunyorogva az erős fénytől, tök kómásan próbáltam ráfókuszálni a színre és sárgára szavaztam.:)

4 megjegyzés:

Babi néni írta...

A spárgától meg fura szagú lesz! :o)

De viccen kívül, ami bemegy, valahol ki is jön: vizelet-széklet-izzadmány, rossz esetben hányás.

Judit írta...

Én is voltam így, de nem a pisi hanem a másik volt piros...már eltemettem magam.. daganat...már sírtam, aztán...eszembe jutott a cékla...francba

Főkolomp írta...

Igen, nálunk is előfordult kaki formájában. Teljesen kétségbe estem, mert a barátnőm kisfia produkálta, és én nem tudtam, hogy céklát ebédelt. Mi ugyanis utáljuk a céklát, ezért nem volt ilyen tapasztalatom.Most már van.

Viki írta...

a Ti alternatívátok sem rossz...

 

Made by Lena