2010. október 16., szombat

Már megint béka...


...most már tuti, hogy szintet léptek. Ma ugyanis az történt, hogy gyanútlanul ki akartam vinni a szemetet. Kinyitottam a bejárati ajtót és majdnem a nyakamba esett egy béka. Brrr....most is kiráz a hideg, ha felidézem. Szóval eddig ilyen akcióhős, falon mászós példánnyal nem találkoztam. Ráadásul amint földet ért, rögtön ugrott volna be a lakásba. Gyorsan becsuktam az ajtót kívülről, erre bemászott az ajtó alá. Ilyen lapos típusú béka volt vagy lehet, hogy már képes dimenziót is váltani, mindenesetre amikor láttam, hogy eltűnik a bejárati ajtó alatt, gyorsan kinyitottam és akkor a küszöbnek már a belső felén volt. Pedig tuti, hogy nincs ekkora rés az ajtónkon, mert azt csak észrevenném. Szóval fogtam egy újságot és kitologattam kb 2 méterre az ajtónktól.
Tettem-vettem, de csak nem ment ki a fejemből a béka és úgy tíz perc elteltével gondoltam, megnézem. Kinyitottam az ajtót és basszus, ott volt már megint az ajtónk alatt!!! Lehet, hogy valamelyik felmenője eltöltött pár romantikus percet egy bumeránggal.;-) Plusz picit horror érzetem is volt, hogy ez így visszatalál és bemászik, ezért fogtam egy újabb újságot (az előzőt azonnal zacskóztam és irány a kinti kuka, utána ötször kézmosás) és kb 6 méterre balra pofoztam az ajtónktól. Majd rendszeres időközönként kinéztem (közben épelméjűségemet is megkérdőjeleztem párszor), de a jelek szerint, ez már meghaladta a képességét és nem talált vissza. Vagy elment sereget toborozni...

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Nálunk is rengeteg a béka! Van egy kis rés körbe az ajtón amolyan szigetelő és oda rendszeresen másztak be libasorba de rengeteg! Felsóztam a bejárati nyílásnál és azóta szerencsére egy sincs! Próbáld ki! :))

Viki írta...

Óóóóó, ezer hála és köszönet!!!! Amint világos lesz, megyek sózni!:)

bruercsi írta...

Én is erre gondoltam, hogy biztos van valami béka-ellenszer. Kíváncsi vagyok beválik-e...

Viki írta...

én is, én is...

 

Made by Lena