2010. július 31., szombat

Morzsoljunk levendulát


Igazán romantikus délelőttöm volt. Egy csésze tea mellett "befőztem" a kiszáradt levenduláimat. Közben tényleg úgy is éreztem magam, mintha egy Pilcher regény főszereplője lennék, bár a negyedik csokor után inkább Hamupipőke utánérzetem támadt, de szerencsére az volt az utolsó csokor.


Hogy miért érek rá ennyire? A gyerekek még mindig a LEGO bűvöletében élnek.:) Már kb 3 hónapja átszoktak a rendes LEGO-ra és mivel most Kristóf névnapja okán újabb dobozok érkeztek, ezért meglehetősen nyugis napjaink vannak.;-) Ákos nincs itthon, mert segít költözni az egyik kollegájának, anyós pedig tegnap küldött ebédet, úgyhogy főznöm sem kellett. Remek kezdet egy két hetes szabadság első napjára!:)

4 megjegyzés:

Judit írta...

Lego!! nagyon sokat legóztam gyerekkoromban, de Boti még nem kapott, majd később kicsit, úgy is mindig főz.
Nagyon aranyos lett a kis befőtt:))

Viki írta...

És képzeld, múltkor egy játékboltban lehülyézte a Legót egy nő, amikor azt akart a gyereke. Azzal, hogy abban nincs semmi fantázia.Tuti, hgy kimaradt neki gyerekkorában.:)

A kis szakácska!:) Amilyen szuper konyhája van, nem is csodálom, hogy nem szakad le róla!

Judit írta...

Egy regényt tudnék írni, mennyire felfejlődött a gyerek szakácskodásban. Nagyüzemi konyhát is "nyitott" már, a kanapé teljes hosszában kipakolja a lábasokat. Mindegyikben tudja mi fő, mi kell még bele, rázza keveri, pucolja a zöldségeket. Vendégeket hív (mackók), tálal és fizettet:D
Erről már tényleg kéne egy poszt. Vonatos-autós-építős játékok porosodnak. Ja nem, az építőjáték sokszor a szalonna:D A vonatsín? Kolbász.
Pedig én nem vagyok egy főzőguru, a hét nagy részében a kifőzdéből eszünk.
na nem dumálok annyit
a lényeg: remélem legózni szeretni fog!!!!:D...a legkreatívabb játék

Viki írta...

Építőjáték a szalonna.:))) Jó kis fantáziája van!
Remélhetőleg 15 év múlva élesben is ugyanilyen lelkesen tüsténkedik a konyhában!;-)

 

Made by Lena