2010. május 7., péntek

Tavaszi fesztivál


Úgy érzem ez is némi magyarázatra szorul, hogy mit kerestünk ilyen jellegű rendezvényen!:) Már 3 éve lakunk ebben a városban és mindig szoktam hallani, hogy az "Epresben ilyen fesztivál lesz, meg olyan vásár". De hogy hol van az az Epres??? Mert ugye az ember lánya elképzel rengeteg epret, meg üde piros színt, plusz valami kellemes hangulat is társul hozzá, de hogy ilyen a mi városunkban legyen, azt kizárt dolognak tartottam.
Pont egy héttel ezelőtt viszont közölte Kristóf óvónénije, hogy fesztivál lesz az Epresben és a város összes ovijából fellépnek a nagycsoportosok. Azaz táncolni fognak egy színpadon és kezembe is nyomott egy filckalapot és mellényt, hogy majd azt adjam Kristófra a fehér inghez.
Néha magyarázta Kristóf, hogy szoktak táncot gyakorolni, de azt hittem, hogy az évzáróra készülődnek. Szóval meglepődtem rendesen. Ráadásul kizárt dolognak tartottam, hogy Kristóf önként felmenjen egy színpadra és ott vadidegen emberek előtt táncoljon. Lelki szemeim előtt már egy nagy hiszti bontakozott ki, így ezt az Epres dolgot nem is tisztáztuk. Ez az indulás pillanatában tudatosult bennem, amikor is kérdezte Ákos, hogy na most merre is megyünk? Viszont ez az előnye a kisvárosnak.:) Azt sejtettük, hogy a fő utca környékén van és ott már csak a tömeget kellett követni.
Ja, indulás előtt két órával persze megvolt a "nem veszek fel fehér inget és nem táncolok" nagyjelenet, de életemben először sikerült észérvekkel meggyőzni a gyereket, így élesben semmi probléma nem volt. Az tény, hogy nem színpadra termett, de azért nagyon büszke voltam rá!:) Már csak azért is, mert én tuti, hogy nem mentem volna fel!;-)

1 megjegyzés:

amilgade írta...

:-) Csodaszép fiacskád van!!!! Nagyon büszke lehetsz rá!

 

Made by Lena