2012. április 28., szombat

Nem semmi:)


Mikor lett ilyen bonyi ez a blog? Alig találtam meg, hol tudok új bejegyzést írni.:) Mondjuk így jár, aki régen járt itt. Köszi, Judit, az érdeklődést, jól vagyunk szerencsére, csak lusta dög vagyok. Meg évzárások voltak ezerrel a munkahelyemen, de lassan vége.:) Mondjuk nem is árt, mert a bal szemem sűrűn rángatózik pár hónapja és a héten mondta a szemész, hogy van akin így jön ki a stressz + a fáradtság. Ez olyan mint másnál pl. a kézremegés.
Plusz volt egy vizsgám is, ami 92%-os lett és nagyon-nagyon örültem neki. A szombati sulikat viszont még tolom, de már csak novemberben megyek a záróvizsgákra.:)
Dávidot is beírattam szeptembertől suliba, Kristóf pedig változatlanul ötösökkel nyomul a 2. osztályban.:) 
Lett egy új függőségem is, bár sok blogossal találkozom ott is, úgyhogy a Pinterest nem mindenkinek akkora újdonság, de nekem az volt év elején és imádom. Nagyon jól kikapcsol, hogy csak bámulom a sok szebbnél szebb képet!
Varrni, hímezni sajnos semmi időm és húsvét óta nem is sütöttem semmit.:( Ezek is nagyon hiányoznak!
Plusz Ti is, úgyhogy újra aktívabb leszek itt is! Reszkessetek!:))

3 megjegyzés:

Judit írta...

Már a második is suliba mgy? jsszus, hogy repül az idő! (pár betűt kioperált a legkisebbem, biocsi)
Ja, ez a blogger gyakran újít, egy ismrősömnek mondtam, bátrn blogoljon, mrt egyszerű, hát alig tudtam neki segíteni:)))
pintrest: imádom én is, nem regisztráltam, mint a fb-ra sem, mert félek elvesz gy csomó időt, a blog is elég, de annyira szép képek vannak, az biztos, már egy csomót asztali háttérképnek brktam.
várunk, reszketünk:)

bruercsi írta...

...na végre!!!! :)

Viki írta...

na igen, az fb is időrabló, de a Pinterest viszi a prímet:)

Örülök, hogy vártatok!:))

 

Made by Lena