2011. május 16., hétfő

Ügyesebb vagyok...




...mint a felnőttek!:)

Ezt mondta az asszisztenső ma délelőtt a gyomortükrözésen. Majd bevillanhatott neki a születési dátumom, ezért némileg zavartan hozzátette, hogy "Ön is felnőtt, csak ügyesebb" "...mint a felnőttebb felnőttek" - segítette ki a doki.:) 
Egyébként rengeteget tud segíteni a normális hozzáállás, egy bátorítás vagy egy érintés. 

A végeredmény pedig reflux.

Majd mivel tényleg eszméletlenül ügyes voltam, hogy spóroltam ötvenezret a hatalmas bátorságommal, hazafelé bementem az IKEA-ba, mert múltkor vettem ott jópár csodaszép ágyneműt, csak éppen ezeknek a párnahuzata a nagyra kicsi a kicsire nagy. Szóval azóta sem tudom használni őket, de a mai naptól ennek vége! Szereztem 2 db 50*60-as párnácskát. Már csak némi lelkierőgyűjtés kell az ágyneműcseréhez...;-)

5 megjegyzés:

Judit írta...

Egyre több 30-as ismerősöm refluxos, döbbenet.... mi a fenétől??? A doki szerint a sok élelmiszer adalékot nem bírja a gyomor.

Tigrislilijom írta...

Asszem akkor most örülnünk kell hogy nem sokkal rosszabb, ugye? Ez sem túl nyerő, de hát ez van :-(
Szombaton lőrinci KáVé?
Puszillak.

Babi néni írta...

A reflux stresszbetegség (azon túl, hogy az elhízás is okozhatja). Az Egyesült Államokban élők sokkal egészségtelenebbül táplálkoznak, mint mi, több és rosszabb adalékanyagot esznek, elhízottabbak és mégis magasabb a várható élettartamuk, ami annak tudható be, hogy kevesebb stressz éri őket, mert kiszámítható országban élnek, kiszámítható jogrendszerrel és adózási szabályokkal, több pénzből élnek, ráadásul kedvesek egymással és sokat mosolyognak.

De nem is ezt akartam írni, hanem azt, hogy tényleg nagyon ügyes vagy! Én már a látványtól is kibuktam a gyakorlaton és mondtam is, hogy ha ezen múlik, inkább kinyúvadok, mint bármilyen irányból hagyjam a tükrözést. :o)

Nekem kb. 10 éve van közepes párnám, mert a lakástextilesnél csak az volt műszáltöltettel (allergia miatt fontos volt) és sose bántam meg. A hagyományos huzatot meg simán végig lehet varrni és a másik - leeső feléből meg kispárnahuzatot szoktam készíteni, mert nálunk csak én alszok "középpárnán", viszont mindenkinek több kispárnája is van. :o)

Betty írta...

A kreativanyabanya.blogspot.com oldalon olvastam ma, hogy a bodzaszörpöt hatásosan alkalmazták reflux ellen. Remélem tudtam segíteni! :)

Monika írta...

Először is szívből gratulálok,hogy ilyen ügyes voltál a tükrözésnél!!!!Én végigöklendeztem anno.:( A hátam közepére se kívánom...
reflux....stressz....Az a nehéz,hogy a vegetatív idegrendszerünk annyira önálló,hogy nemigen lehet uralni,sajnos.
A banyablogot most megyek és megnézem.:)

 

Made by Lena