2011. május 7., szombat

Murphy



Naná, hogy egész héten, amíg pátyolgattak, figyelgettek szinte csak örökbe nem fogadtak az orvosok tünetmentes voltam. Erre most egy kis délutáni szunyókálás és tessék: fémes íz és voálá. Be kell valljam, a belépője még mindig nagyon hatásos, már ha a sokk elérése a célja. Annyival azért már jobb, hogy tudom, hogy csak blöfföl, de akkor is! 

Kénytelen leszek mégis elmenni gyomortükrözésre, pedig tegnap este miután utánaolvastam, hogy pontosan mi is ez, úgy döntöttem, hogy kösz, de nem. Rákerestem és altatásban is csinálják, még árlistát is találtam hozzá. Öt perces beavatkozás ötvenezerért. Hát ekkora királylány azért nem vagyok (plusz az altatásért sem rajongom), úgyhogy kénytelen leszek megbarátkozni az ébrenlétes verzióval. 

Plusz hétfőn elkezdem szedni az érfalerősítő bogyót, amit a gégész és a tüdőgyógyász is javasolt.

6 megjegyzés:

Monika írta...

Megint jött vér? :( Piszok!
Nekem volt gyomortükrözésem.Befújják a torkodat Lidocainnal és mély lélegzeteket kell venned,közben szépen csúsztatják lefelé a vékony csövet.És én végigöklendeztem,de megvolt....
Te ügyesebb leszel,meg a doki is!

Viki írta...

Aha, jött.

Közben a szádon nem is tudtál levegőt venni? Na ez az, én is ettől félek, hogy öklendezni, fuldokolni fogok.

Monika írta...

De, tudtam.Éppen ,hogy az segít,ha ott veszed a levegőt, akkor kisebb a hányinger. Nincsen levegőhiányod, hanem öklendezik az ember.nem csoda. Hasonló a gégetükrözéshez,az meg szerintem Neked benne volt a gégésznél a vizsgálatban,ugye?
Azt hogy bírtad?

Viki írta...

Áááá, köszi, akkor gyakorlom a szájon át légzést.:)

A gégetükrözés meglepően simán ment, abszolút nem volt kellemetlen szerencsére. Bár az is igaz, hogy profi volt a doktornő és nem ordította le a fejemet, amikor az első 3 lélegzetvétel még az orromon ment. 19 éves koromban volt részem utoljára gégetükrözésben, de az tragédia volt. Legalább tíz percig kínlódtunk, ordítozott velem a nő, szóval krikitkán aluli volt a szitu.

bruercsi írta...

Ó, te szegény! Biztatásképp írom, Apukámnak amikor csinálták, utána azt mondta: "Tee! Ez egész jóóvóóóót!" :)

Viki írta...

:) köszi, Bruercsi! Apukád elég laza lehet!:))

 

Made by Lena