2010. április 15., csütörtök

Nem teljesen...

...ez az az arculat, amit el akartam érni az új blogruhámmal, de jobbat hirtelen (hirtelen??? kb 4 órám ráment:D, de terápiás jelleggel megérdemeltem!:)) nem találtam. A régit viszont picit meguntam.

A sárga Welcome négyzet zavar benne leginkább, de már annyi html kódot böngésztem ma, hogy nincs energiám ismét belevetni magam.

Pedig anélkül tökéletes lenne!:)

5 megjegyzés:

Babi néni írta...

Keress rá a sablonodban (Elrendezések/HTML kód szerkesztése fül) a szövegre és cseréld ki, vagy töröld ki! "Welcome to my blog, hope you enjoy reading"

Utána írd be a böngésződbe a fejléced elérhetőségét (ahonnan a blog behúzza): http://3.bp.blogspot.com/_iI6SgnnhWEM/Stdl5kIH10I/AAAAAAAAAYo/SBxrA2DFbI4/s1600/top_frame.jpg

Mentsd le és változtasd meg azt a részt - mondjuk Photoshoppal. Mivel a fejléc szerves része és sajnos nem lehet csak simán kivenni, ezért valamit kell a helyére applikálnod. Ahogy nézem, szépen megváltoztatni úgy tudod (ez csak egy példa), ha a sárga részt fehérre színezed és ráraksz egy (vagy több) szép fotót, mintha polaroid felvétel lenne. Vagy egy másik lehetőség, ha simán egy képet vágsz ekkora méretre és azt igazítod a sárga négyzet helyére, esetleg kitörlöd a zöld welcome feliratot és ráírsz valami saját szöveget. Például bemutatkozásszerűséget: Mindennapjaim a munkában és itthon vagy inkább valami frappánsabbat.

Ha készen vagy vele, akkor piszkozatként told fel a blogodba vagy más tárhelyre, pl. Picasa webalbum és mentsd le a módosított kép elérhetőségét.

Aztán keresd meg a sablonodban a fejléc képét: http://3.bp.blogspot.com/_iI6SgnnhWEM/Stdl5kIH10I/AAAAAAAAAYo/SBxrA2DFbI4/s1600/top_frame.jpg és cseréld ki a saját képed elérhetőségére, végül mentsd a módosításokat.

Ha elakadsz a photoshoppal, de határozott elképzelésed van, mit látnál szívesen ott, akkor egyszerűen küldd el és elkészítem neked. Ha nem tetszik, akkor meg tovább próbálkozunk, amíg jó lesz. :o)

Babi néni írta...

És ugyanazon a fülön érdemes lenne módosítanod a fejlécen levő linkeket: Log-in, Home és társai. Szintén keress rá és írd át, hogy jó legyen. Ha sok és nem használnád ki, akkor a hivatkozás helyére a kacsacsőrök közé egy kettőskeresztet írj.

Viki írta...

Köszi!Emésztgetem az infókat!:) Nagyon kened-vágod a témát, irigyellek!
Annyi eljutott, hogy első körben valami jó kis képet keresek a sárga helyére.

Viki írta...

nem mondom, hogy könnyű szülés volt, de megérte!!! Köszi a segítséget még1x!:)

Babi néni írta...

Azért nagyon nem, de ilyet már csináltam nálam. :o)

Örülök, hogy sikerült és szép lett! :o)

 

Made by Lena