2012. június 12., kedd

Álomsüti


Van egy megállapodásom a dokimmal. Ha változtatok az életmódomon és szeptember elejére újra szép lesz a laboreredményem, akkor nem kell gyógyszert szednem. Mondjuk, ő rögtön felírta volna a bogyót, de meggyőztem, hogy nem eszem édességet, mire azt válaszolta, hogy ez kevés, ezért nagy sóhajjal hozzátettem, hogy rendszeresen sportolok is. Akkor azt mondta, hogy rendben, próbáljuk meg. Szerintem tuti jó lesz, mert a sok szénhidrát felcseszte a triglicerid szintemet, az pedig a koleszterint, de most beparáztam és gyakorlom az önuralmat. A 13. napon tartok, a 10. cukor-, tészta- és édességmentes éjszakámon tortáról álmodtam és akkora önfegyelmem volt, hogy még álmomban is ellenálltam. Én hülye!:) Majd rájöttem, hogy alszom és legalább akkor ehetek, de mire ez tudatosult, addigra nem tudtam újra tortát álmodni. Szívás. Tegnap a 12. napon jött el a kritikus pont és nagyon nehezen álltam ellen a csokis keksznek. Így ma kontrollált szénhidrát napot tartok.:) Rájöttem, hogy 10 naponta egyszer ehetek tésztát és sütit mint a 90 napos diétában. 
Egyébként sokkal jobb a közérzetem, amióta zöldség és gyümievő lettem.:) Azért drukkoljatok!

4 megjegyzés:

amilgade írta...

Drukkolok hogy sikerüljön, és jó legyen a következő vérvételed!!! Sajnos öregszünk, és egyre jobban kell vigyázni magunkra. :-(

Judit írta...

És mi volt a tünete? Jaj, amúgy kitartást!

Viki írta...

A suliban az utolsó 2 hónapban majdnem minden szombaton rosszul lettem, tök álmos voltam és eszméletlenül pocsék volt a közérzetem. Úgyhogy csak azzal a problémával mentem a dokihoz, hogy totál kimerült vagyok.

Viszont múlt hét szombaton és előtte szombaton is végig jól voltam, semmi ájulás.:) Ennyit számít a rendes kaja és a sport! Pedig nagyon féltem, hogy megint szar lesz.

Viki írta...

Ó, és köszi a drukkokat!:) Amilgade, ebbe eddig így bele sem gondoltam. A csokira fogtam mindent, nem a koromra!:D

 

Made by Lena